Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

8 Νοεμβρίου 2011

«Αναψε φωτιές» το νέο κορίτσι του James Bond


Mέχρι πριν από λίγους μήνες, η Bérénice Marlohe ήταν σχεδόν άγνωστη στο ευρύ κοινό.

Η στιγμή που ο σκηνοθέτης Sam Mendes την ανακάλυψε, την έβγαλε από την αφάνεια και της πρότεινε να παίξει στην επόμενη ταινία του James Bond είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσει ποτέ.




Η Γαλλίδα ηθοποιός «άναψε φωτιές» με την «εκρηκτική» της εμφάνιση στο Λονδίνο, στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι συντελεστές του νέου James Bond, τα γυρίσματα του οποίου ήδη ξεκίνησαν. «Πήγα, πέρασα την οντισιόν, μου πήρε λίγες μέρες να συνειδητοποιήσω ότι ήμουν μέρος της ταινίας και είμαι ενθουσιασμένη», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Η 23η ταινία του Bond έχει τον τίτλο Skyfall και όπως δήλωσε ο πρωταγωνιστής της Daniel Craig, στόχος της είναι να αφήσει άφωνη το κοινό της. «Στόχος μου ήταν να κάνουμε την καλύτερη ταινία που μπορούσαμε και νομίζω ότι το πετύχαμε», ανέφερε ο ξανθός πρωταγωνιστής.

Εκτός από τους δύο αυτούς ηθοποιούς, στην νέα υπερπαραγωγή, που θα γυριστεί στο Λονδίνο, την Κωνσταντινούπολη και τη Σκωτία πρωταγωνιστούν ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Τζούντι Ντεντς. Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το ερχόμενο φθινόπωρο.




www.real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός