Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

5 Νοεμβρίου 2011

Τα μυστικά μιας κομψής σιλουέτας από την Έλενα Παπαβασιλείου



Η Έλενα Παπαβασιλείου έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz.Τι κάνει, όμως, η παρουσιάστρια ώστε να διατηρείται πάντα τόσο σέξι και κομψή; «Δεν έχω πάρει ποτέ χάπια αδυνατίσματος και είμαι κατά της εξαντλητικής δίαιτας.Έχω κάνει μόνο μια φορά δίαιτα στη ζωή μου στην ηλικία των δεκαεννέα χρόνων, και από τότε είπα ότι δεν θα το ξανακάνω ποτέ!», λέει η ίδια στο περιοδικό «ΟΚ».






Όσο για το τι περιλαμβάνει η καθημερινή της διατροφή; Η μέρα της ξεκινάει πάντα με πρωινό που αποτελείται από τοστ με χυμό πορτοκάλι, ή γάλα και δημητριακά. Για δεκατιανό τρώει ένα γιαουρτάκι ή ένα κουλούρι, ενώ το μεσημεριανό της έχει αρκετή ποικιλία. Οι πιο συχνές επιλογές της είναι το κρέας, μοσχάρι, μπιφτέκι ή κοτόπουλο το οποίο συνδυάζει με ρύζι ή πατάτες, ενώ δε λέει όχι στα όσπρια, στις σαλάτες και στα λαδερά.

Το απόγευμα η σέξι παρουσιάστρια δεν μπορεί να μην υποπέσει στον πειρασμό, οπότε τρώει μια σοκολάτα, ή μια μπάρα δημητριακών που έχει πάντα στην τσάντα της.

Δεν τρώει πολλά φρούτα, ενώ το βραδινό της είναι ίδιο με το μεσημεριανό της.


pamepreveza.gr


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός