Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

7 Σεπτεμβρίου 2011

Οι μέλλουσες μανούλες της σόουμπιζ

Μπορεί και οι τρεις να βρίσκονται στην τελική ευθεία. Μπορεί και οι τρεις σε λίγες εβδομάδες να κρατούν στην αγκαλιά τους τα αγγελούδια τους. Και οι τρεις όμως παραμένουν όμορφες, χαίρονται και δείχνουν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης τους.






Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO! εντόπισε την Κάτια Ζυγούλη - που διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της - μαζί με το Σάκη Ρουβά και τη μικρή Αναστασία να απολαμβάνει τις βουτιές της στο Ζούμπερι. Με τιρκουάζ μαγιό και έχοντας πάρει ελάχιστα κιλά, η Κάτια Ζυγούλη δεν σταμάτησε να παίζει στη θάλασσα με την μονάκριβη κόρη της.



Ο Σάκης Ρουβάς που διευθέτησε και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την εμφάνιση του στη Θεσσαλονίκη, δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να βγάζει φωτογραφίες τις δύο γυναίκες της ζωής του.



Στο παρελθόν ανήκουν οι δύσκολες στιγμές που πέρασαν πριν από ένα μήνα η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας. Όμως τέλος καλό όλα καλά για το αγαπημένο ζευγάρι που περιμένει μέσα στον Οκτώβριο τον ερχομό της κόρης τους.



Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! εντόπισε την περασμένη Πέμπτη το ζευγάρι με το σκάφος τους στην Παλαιά Επίδαυρο να χαίρονται τη θάλασσα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα νονός της μικρής θα είναι ο Ηλίας Ψινάκης ενώ το όνομα της θα είναι, Ηλέκτρα.



Μέρες μετράει η Κατερίνα Καραβάτου για να κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της. Στο πλευρό της συνέχεια βρίσκεται ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος δηλώνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Το περιοδικό ΟΚ εντόπισε την παρουσιάστρια του "Κους Κους" στην καθιερωμένη απογευματινή της βόλτα.



"Η Κατερίνα ετοιμάζεται να γεννήσει με φυσιολογική τοκετό. Επειδή όμως το κεφάλι του μωρού είναι προς τα κάτω, ίσως τελικά χρειαστεί να γεννήσει με καισαρική." είπε στο περιοδικό φίλη της Κατερίνας Καραβάτου.






www.real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός