Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

19 Σεπτεμβρίου 2011

Nέα λειτουργία τύπου "follow" για το Facebook


Το Facebook ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια νέα λειτουργία με την οποία θα μπορεί ο χρήστης να βλέπει τα updates των άλλων χωρίς να είναι φίλοι του.




Με την ονομασία Subscribe, πρόκειται για μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τη δραστηριότητα των αγαπημένων τους celebrities και όχι μόνο!

Στην ουσία μοιάζει αρκετά με το Follow του Twitter και τους Κύκλους του Google+, με τη βασική διαφορά ότι η νέα λειτουργία είναι προαιρετική και ανά πάσα στιγμή μπορεί κανείς να την απενεργοποίησει. Με άλλα λόγια, απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορεί να κάνει ο χρήστης “Subscribe” σε κάποιον είναι να επιτρέπει και στους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Έτσι, σε περίπτωση ενεργοποίησης της λειτουργίας, ο χρήστης θα βλέπεις ποιος του έχει κάνει “Subscribe”, πόσους subscribers έχει, ενώ κάθε φορά που δημοσιεύει κάτι, μπορεί να επιλέγει να το βλέπουν μόνο οι φίλοι του ή όλοι, συμπεριλαμβανομένων και των subcribers.

Από την πλευρά τους, όμως, και οι subscribers έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν αν θέλουν να βλέπουν όλα τα Updates, τα περισσότερα από αυτά ή μόνο τα πιο σημαντικά.

Η νέα λειτουργία αρχίσε να εμφανίζεται στα προφίλ των χρηστών , με το κουμπί να βρίσκεται τοποθετημένο ανάμεσα στα “Message” και “Poke”.



Πηγή
tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός