Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

22 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ελληνίδα ρεπόρτερ με τη μαντήλα, που καθήλωσε 60 εκατομμύρια τηλεθεατές!


Με προϋπηρεσία στο δελτίο της ΝΕΤ και την Εμπολέμη Ζώνη του Σωτήρη Δανέζη, η Ειρήνη Ζαρκαδούλα μπορεί να παινεύεται ότι έχει μεγαλύτερη θεαματικότητα από την Όλγα Τρέμη και την Μαρία Χούκλη μαζί. Στο Ιράν την παρακολουθούν γύρω στα 60 εκατομμύρια τηλεθεατές!

Η ανταποκρίτρια της κρατικής τηλεόρασης του Ίραν, IRRIN, έκανε την εμφανισή της για πρώτη φορά, τον περασμένο Μάιο, στη μεγάλη “επανάσταση της πλατείας”. Μια λέπτη γυναίκα με την μουσουλμανική μαντίλα μετέφερε τον παλμό των αναγκτισμένων, τις εξελίξεις της χώρα μας, τηρώντας τους αυστηρούς ενδυματολογικούς κανόνες της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό DOWN TOWN λέει πως το να καλύπτει το κεφάλι της είναι επαγγελματικά “προαπαιτούμενο”: “Από τη στιγμή που δέχτηκα να συνεργαστώ με το IRRIN ήξερα ότι μπροστά απο την κάμερα έπρεπε να φοράω μαντίλα. Εφόσον τα ρεπορτάζ μου μεταδίδονται στο Ιράν, οφείλω να σεβαστώ ότι είμαι εκεί, είμαι γυναίκα και πρέπει να φαίνεται μόνο το πρόσωπο μου”.

Στο αν έχει νιώσει να την υποτιμάει ποτέ απαντάει: “ Όχι, δεν ένιωσα υποτιμητικά, ήταν καθαρά θέμα επαγγελματισμού. Φοράω τη μαντίλα για λίγα λεπτά και τη βγάζω. Αύριο θα δουλεύω κάπου αλλού και δεν θα φοράω μαντίλα. Τώρα όμως, σεβόμαι το κανάλι που εργάζομαι”.

Το απροσδόκητο είναι πως η μεταμόρφωση της βοηθάει στη δουλειά της, αφού οι Έλληνες μιλάνε πιο εύκολα σ΄ αυτήν. “Ο κόσμος είναι θυμωμένος με τα ελληνικά κανάλια και με τις προκλητικές δηλώσεις μιας κατηγορίας ανθρώπων. Στα ξένα Μέσα, για όποια χώρα και αν πρόκειται, είναι πρόθυμοι να μιλήσουν”.

Βέβαια, σημειώνει η Ειρήνη Ζαρκαδούλα, υπαρχούν και πολλές δυσκολίες: “Οι εικονολήπτες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στα πλάνα τους... Για παράδειγμα, απαγορεύονται τα πλάνα γυναικών οι οποίες φορούν φούστες, βερμούδες, κάτι που είναι δύσκολο να αποφύγεις το καλοκαίρι”.

zappit.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός