Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

28 Σεπτεμβρίου 2011

Δε θέλει να τη βλέπει μπροστά του

Μπορεί η Rihanna να αποτελεί τη φαντασίωση μεγάλου μέρους του ανδρικού πληθυσμού, ωστόσο φαίνεται ότι ορισμένοι δε συμμερίζονται τη συγκεκριμένη άποψη. Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε αυτές τις ημέρες στην Ιρλανδία προκειμένου να γυρίσει το καινούριο της video clip.




Έτσι λοιπόν, μαζί με το συνεργείο της, άρχισαν τα γυρίσματα μέσα σε μια φάρμα. Οι εμφανίσεις της Rihanna με προκλητικά εσώρουχα είχαν κλέψει την παράσταση κάνοντας όλα τα μέλη του συνεργείου να μη ξεκολλούν τα μάτια τους από πάνω της.

Παρόλο όμως που η Rihanna έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατ. δίσκους και 60 εκατ. singles, αποτελώντας μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εκπροσώπους της μουσικής βιομηχανίας, βρέθηκε κάποιος ο οποίος δε δηλώνει θαυμαστής της.

Ο Alan Graham, 61 ετών, ιδιοκτήτης της φάρμας κοντά στην πόλη Μπέϊνγκορ, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα, ζήτησε από την τραγουδίστρια και το συνεργείο της να αποχωρήσουν άμεσα από τη γη του. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν ότι της ζήτησε να… «συμμαζευτεί» λίγο και να κουμπώσει το πουκάμισό της που άφηνε εκείνη τη στιγμή ακάλυπτο το στήθος της.




www.tsantiri.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός