Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

28 Σεπτεμβρίου 2011

'' Μάικλ Τζάκσον '' «Τον σκότωσε η εμπιστοσύνη στο γιατρό του»

Ο Μάικλ Τζάκσον «άφησε τη ζωή του στα χέρια» του γιατρού Κόνραντ Μάρεϊ και αυτή «η εμπιστοσύνη που εσφαλμένα έδειξε» του στοίχισε τη ζωή του, δήλωσε ο εισαγγελέας Ντέιβιντ Ουόλγκρεν κατά την εναρκτήρια αγόρευσή του στη δίκη του γιατρού του εκλιπόντος σταρ ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες.




Η δίκη αυτή αναμένεται να ρίξει φως στις τελευταίες ώρες του Μάικλ Τζάκσον και στο ρόλο του Μάρεϊ, ο οποίος κατηγορείται ότι του χορήγησε το φάρμακο που προκάλεσε το θάνατό του τον Ιούνιο του 2009.

«Οι αποδείξεις θα δείξουν ότι ο Μάικλ Τζάκσον άφησε πράγματι τη ζωή του στα χέρια του Κόνραντ Μάρεϊ», δήλωσε ο εισαγγελέας, σημειώνοντας ότι ο διάσημος τραγουδιστής «έδειξε εσφαλμένα εμπιστοσύνη» στο γιατρό του.

Αντιθέτως ο συνήγορος του Μάρεϊ δήλωσε ότι ο Μάικλ Τζάκσον «προκάλεσε ο ίδιος το θάνατό του», λαμβάνοντας ένα φάρμακο ενώ ο γιατρός του δεν βρισκόταν εκεί μαζί του.

«Ενήργησε εν αγνοία του γιατρού, χωρίς την άδεια του γιατρού του, αντίθετα με τις συμβουλές του και αυτό που έκανε προκάλεσε το θάνατό του», δήλωσε ο Εντ Σέρνοφ, συνήγορος του Μάρεϊ, κατά την πρώτη ημέρα της δίκης του.

Η τύχη του 58χρονου γιατρού του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος δικάζεται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, βρίσκεται στα χέρια Σώματος ενόρκων που απαρτίζεται από 12 ανθρώπους - επτά άνδρες και πέντε γυναίκες ηλικίας 32 ως 57 ετών - από τους οποίους οι μισοί αναγνώρισαν κατά την επιλογή τους ότι ήταν θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον ή των Jackson Five.

Πληροφορίες από το ΑΠΕ αναφέρουν πως αν ο Μάρεϊ καταδικαστεί, μπορεί να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης έως τεσσάρων ετών. Ο Μάρεϊ είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση μετά την απαγγελία κατηγοριών εναντίον του το Φεβρουάριο του 2010.







www.real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός