Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

23 Σεπτεμβρίου 2011

Άνεργος στην Ελλάδα,αλλά «χρυσός» για το Facebook!

Μπορεί να είναι μόλις 23 χρόνων και στην Ελλάδα να μην έβρισκε δουλειά, όμως τον προσεχή Οκτώβριο ο Γιώργος Καρνάς ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού για να εργαστεί ως προγραμματιστής στο Facebook και μάλιστα με αμοιβή 100.000 δολαρίων τον χρόνο!




Ο νεαρός από τη Μυτιλήνη, αφού σπούδασε στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, έκανε το μεταπτυχιακό του στο Κέιμπριτζ. Τελειώνοντας στα 22 του, βγήκε στην αγορά εργασίας και η απογοήτευση ήταν μεγάλη καθώς κανένας δεν ήταν διατεθειμένος να τον προσλάβει.

Τότε ήταν που αποφάσισε να στείλει ένα βιογραφικό στο Facebook και έναν μήνα μετά πήρε απάντηση από τους επικεφαλής οι οποίοι του ανακοίνωσαν πως ενδιαφέρονται κι έτσι ακολούθησαν τρεις συνεντεύξεις μέσω Skype.

Όπως αναφέρει η Espresso, τον Μάρτιο «πέταξε» για Ηνωμένες Πολιτείες όπου και συνάντησε από κοντά τους υπευθύνους ενώ ακολούθησαν και άλλες πέντε συνεντεύξεις. «Η διαδικασία ήταν σαν να σου κάνει ο καθένας ένα τεστ. Είναι σαν να πηγαίνεις σε προφορική εξέταση», δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα.

Όσον αφορά στην κατάσταση στην Ελλάδα ο Γιώργος Καρνάς τονίζει πως «στη χώρα μας δεν υπάρχει δουλειά» καθώς στην προσπάθειά του να βρει εργασία βρήκε πολλές κλειστές πόρτες.



Πηγή

www.mediagate.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός