Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

15 Σεπτεμβρίου 2011

Το πρώτο ραντεβού !!!!




Έχει χτυπήσει το τηλέφωνο... και είναι  "εκείνος"...!!
Σου λέει να πάτε για ένα ποτό, εσύ φυσικά δέχεσαι.. και όπως πάντα δεν ξέρεις τι να φορέσεις, πως να βαφτείς κτλ..κτλ... Με λίγα λόγια ο εφιάλτης της γυναίκας πριν βγει !! "Τι να βάλω???"

Το πρώτο ραντεβού είναι η πρώτη εντύπωση και είναι πολύ σημαντική γιατί ουσιαστικά "κρίνεται" το αν θα του τραβήξεις το ενδιαφέρον για να ξαναβγείτε!!!...



1) Τα ρούχα !!! Διαλέξτε κάτι που να σας κολακεύει !! Δε σημαίνει ότι όσο πιο πολλά "πετάξεις εξω" θα είσαι πιο ωραία... ουτε φυσικά παίζει ρόλο το μήκος της φούστας.Με λίγα λόγια αν έχεις κάποια παραπανίσια κιλάκια, την μίνι φούστα θα ήταν καλό να την αποφεύγεις !! Δεν σου πηγαίνει. Αν πάλι έχεις ωραία ψηλά αδύνατα και γυμνασμένα πόδια, η φούστα θα πρέπει να είναι η πρώτη σου επιλογή.!!!




 
2) Τα μαλλιά!! 
Το απλό είναι και ωραίο. Αυτό λένε οι περισσότεροι άντρες.
Μην προσπαθείς 500 ώρες μπροστά στον καθρέφτη να πετύχεις ένα χολιγουντιανό αποτέλεσμα.Το μόνο σίγουρο είναι ότι 2 περιπτώσεις υπάρχουν, ή να μην το πετύχεις αυτό που θες και να χαλάσει η διάθεση σου για το ραντεβού, ή να κλείσεις 24 μπροστά στον καθρέφτη με μεγάλες πιθανότητες για αγκύλωση. Γύρισε το κεφάλι σου ανάποδα, ανακάτεψε τα μαλλιά σου..και αυτό ήταν όλο.!!! 


3)Τα μάτια !!! Τα μάτια είναι η εικόνα της ψυχής !!! Αν έχετε ωραία καλοσχηματισμένα μάτια καλό θα ήταν να τα τονίσετε προκειμένου να κεντρίσετε το ενδιαφέρον στα μάτια !!! Προσοχή !! Πάντα, όταν τονίζετε τα μάτια θα πρέπει να έχετε "καθαρό" το σχήμα των φρυδιών , γιατί αυτά είναι η "κορνίζα" των ματιών. Οι ιδανικές αποχρώσεις, είναι οι γήινες. Τα έντονα χρώματα όπως, φούξια, πράσινα και μπλε δεν είναι ό,τι καλύτερο, και εκτός των άλλων παραπέμπουν σε ηλικίες κάτω των 18.


4)Τα χείλη!!! Τα χείλη μαζί με τα μάτια είναι αυτά που προσέχουν σε ένα πρόσωπο οι περισσότεροι άντρες. Ένα ωραίο , λευκό χαμόγελο μπορεί να τονιστεί με ένα κόκκινο κραγιόν!
Αν πάλι τα κατάλευκα δόντια δεν είναι το στοιχείο σας, αποφύγετε το κόκκινο κραγιόν και αντί αυτού προτιμήστε τις καφε αποχρώσεις που θα δείξουν το χαμόγελό σας κατάλευκο!
Όσο αφορά το κόκκινο κραγιόν είναι αρκετά δεσμευτικό, διότι εκτός από κατάλευκο χαμόγελο, προϋποθέτει και "ελαφρώς βαμμένα μάτια". Οι σκούρες αποχρώσεις στις σκιές για το λόγο αυτό δεν ενδείκνυται! Συμβουλή !!! Για εσάς που δεν διαθέτετε τα χείλη της Ζολί, πειραματιστείτε με κάποιο μολύβι χειλιών! Προσαρμόστε το στο περίγραμμά τους, και σχηματίστε τα χείλη σας όπως εσείς θέλετε! Η απόχρωση του μολυβιού πρέπει να είναι ή στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν σας, ή ένα τόνο ποιο σκούρο. Για υπέροχο τελείωμα, προσέξτε το περίγραμμα των χειλιών να μην ξεχωρίζει, γιατί θα είναι αντιαισθητικό! 

5) Τα νύχια !! Τα άκρα μιας γυναίκας είναι η εικόνα για το πόσο "προσέχει" τον εαυτό της. θα πρέπει να είναι καλοσχηματισμένα, και φρεσκοβαμμένα, έστω με ένα απλό βερνίκι. Αν είστε λίγο δημιουργικές μπορείτε να κάνετε καταπληκτικά πράγματα!!! Σε καμία περίπτωση δεν είναι ωραία η εικόνα των "φαγωμένων" νυχιών.


 
6) Τα παπούτσια !!! Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα που έγινε, αποδείχθηκε ότι η πλειοψηφία των ανδρών δεν μπορεί να ξεχωρίσει, αν μία γυναίκα φοράει ψηλά παπούτσια ή φλατ. Μην προσπαθείτε να ανεβείτε 3 ορόφους για να δείχνετε πιο κομψή. φορέστε κάτι που να πηγαίνει με το σύνολο και να αισθάνεστε άνετα σε αυτό. Η εικόνα μιας γυναίκας με τακούνια να προσπαθεί να περπατήσει "κουτσαίνοντας", είναι αρκετά αστεία, και αξιοπρόσεχτη στο 90% των αντρών.

και τέλος να θυμάσαι.. : 

"Είσαι αυτό που αισθάνεσαι !!!!". 
Όπως και αν είσαι είσαι ξεχωριστή γιατί είσαι αυτό που θες ΕΣΥ να είσαι  !!!!
Αν αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου και την εικόνα σου, τότε αυτό "περνάει" στους γύρω σου, και τους προϊδεάζει για κάτι θετικό.!!!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

i photo me ta nuxia stadar einai tis christinas!!!stadar omos!!!

Ανώνυμος είπε...

sigoura...!!

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός