Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

26 Απριλίου 2012

Μενεγάκη σε Αρναούτογλου.Τι λέτε εσύ με Λάτσιο και Κανάκη (βίντεο)Πολύ γέλιο: Ο Κανάκης αποκαλύπτει πώς Λάτσιος – Αρναούτογλου μιλούν για… την αρχαία Ελλάδα!«Με τον Γιάννη μιλάμε για την αρχαία Ελλάδα» είχε πει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην Ελένη Μενεγάκη, στην οποία ήταν καλεσμένος την Τρίτη όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε τι λένε οι άνδρες μεταξύ τους όταν κάποιος χωρίζει, και ο Αντώνης Κανάκης έσπευσε να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε ο παρουσιαστής - φίλος του με ένα απίστευτο video!
Όπως παραδέχτηκε ο παρουσιαστής των «Αρβύλα», και εκείνος έμεινε... "κάγκελο" όταν άκουσε τον φίλο του να κάνει αυτή τη δήλωση, καθώς με εκείνον... άλλα πράγματα συζητούν! Έτσι παρουσίασε ένα video από τις διακοπές τους, στο οποίο εξηγούσε τι ακριβώς εννόησε ο Άρνι αλλά τόνιζε και τα θέματα συζήτησής τους σχετικά με την συμμετοχική δημοκρατία στην... αναπαραγωγή του είδους.
Δείτε το video:
Πηγή gossip-tv.gr0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός