Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

13 Απριλίου 2012

Καταφύγιο στα έγκατα της Γης! Οικονομική κατάρρευση, ηλιακές καταιγίδες, τρομοκρατικές επιθέσεις, πανδημίες. Το καταφύγιο που κατασκευάζεται στο υπέδαφος του Κάνσας, κάτω από ένα καταπράσινο λιβάδι, θα αντέχει σε όλα τα παραπάνω, γι’ αυτό και λέγεται «Το καταφύγιο της Αποκάλυψης».
Μέχρι στιγμής τέσσερις ενδιαφερόμενοι έχουν βάλει συνολικά 7 εκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσουν την τύχη τους αν συμβεί μια μεγάλη καταστροφή και όλα καταρρεύσουν.
«Ανησυχούν για διάφορες καταστροφές, από...
ηλιακές εκρήξεις μέχρι ελλείψεις τροφίμων», δηλώνει ο υπεύθυνος της κατασκευής Larry Hall...
Ο 55χρονος Hall αγόρασε ένα «διαμέρισμα» του καταφυγίου για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ζουν στο Ντένβερ και σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν κυρίως για διακοπές (!) και αν κάτι προκύψει, θα είναι έτοιμοι.
Perierga.gr -  Καταφύγιο στα έγκατα της Γης
Ο Hall δεν είναι ο πρώτος που αγοράζει εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις πυρηνικών πυραύλων και τις μετατρέπει σε καταφύγιο.
Κατασκευασμένες για να αντέχουν ακόμα και την ατομική έκρηξη, κάθε ένας μπορεί να νιώσει ασφαλής μέσα από τοίχους με πάχος σχεδόν τρία μέτρα που εκτείνονται 53 μέτρα κάτω από την επιφάνεια.
Επτά από τους δεκατέσσερις υπόγειους ορόφους θα πωληθούν προς 2 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας ή 1 εκατομμύριο ο… μισός! Τρεισήμισι όροφοι έχουν πουληθεί, δύο συμβόλαια εκκρεμούν και μόνο δύο ακόμα διατίθενται.
Perierga.gr -  Καταφύγιο στα έγκατα της Γης
Προς το παρόν οι όροφοι συνδέονται με σκάλα αλλά αργότερα θα υπάρχει και ασανσέρ.
Ο Hall στήνει και μία φάρμα εσωτερικού χώρου για να υπάρχουν λαχανικά και ψάρια για εβδομήντα ανθρώπους ενώ ήδη αποθηκεύει ξηρά τροφή που θα επαρκεί για πέντε χρόνια.
Θα υπάρχει επίσης πισίνα, αίθουσα προβολών, βιβλιοθήκη, ιατρικό κέντρο και σχολείο!
Perierga.gr -  Καταφύγιο στα έγκατα της Γης
Perierga.gr -  Καταφύγιο στα έγκατα της Γης
Perierga.gr -  Καταφύγιο στα έγκατα της Γης


πηγή: newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός