Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

17 Απριλίου 2012

Μετά το Μάιο η επίθεση στο Ιράν σύμφωνα με Ισραηλινό κανάλι


Με συνεντεύξεις, στο Κανάλι 10 της ισραηλινής τηλεόρασης, που παρεχώρησαν ισραηλινοί αξιωματούχοι, έγιναν γνωστές αρκετές λεπτομέρειες για την πρόθεση του Ισραήλ- σε περίπτωση που ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν- να επιτεθεί στη χώρα αυτή.Ο δημοσιογράφος του καναλιού, Alon-Ben David, είπε ότι ο ισραηλινός στρατός περιμένει τη διεξαγωγή του δεύτερου γύρου των συνομιλιών, στις 23 Μαΐου στη Βαγδάτη, σε περίπτωση κατάρρευσης των συνομιλιών θα δοθεί εντολή για επίθεση κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν.

Σύμφωνα με τις συνεντεύξεις αυτές, στην επιχείρηση θα λάβουν μέρος δεκάδες επιθετικά αεροπλάνα με αεροσκάφη ανεφοδιασμού, ελικόπτερα επιθετικά και διάσωσης, καθώς και ηλεκτρονικά συστήματα εντοπισμού μη επανδρωμένων αεροσκαφών του Ιράν. Το Ισραήλ είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει F-15. Ήδη, όπως ανακοινώθηκε, οι πιλότοι των αεροσκαφών αυτών έχουν αναπτυχθεί σε βάσεις, βρισκόμενοι όλο αυτό το διάστημα μακριά από τις οικογένειες τους.

Σύμφωνα, επίσης, με τον Alon-Ben, η ισραηλινή πολεμική αεροπορία έχει την ικανότητα να καταστρέψει ολόκληρο το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν με μια ‘μικρή’ σε έκταση επίθεση αλλά ‘επαγγελματική’.

Στην επιχείρηση αυτή, οι απώλειες που θα παρουσιαστούν έχουν γίνει, ήδη, αποδεκτές. Ένας αξιωματικός ονόματι Γκίλαντ, δήλωσε ότι «ενδεχομένως ορισμένοι δεν θα γυρίσουν».

Μέσα στο σχεδιασμό προβλέπεται και γενική επίθεση στο Λίβανο, στην Χεζμπολάχ, πολεμικές συγκρούσεις που στην περιοχή δεν έχουν γίνει τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Πηγή.. defencenet.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός