Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

17 Απριλίου 2012

5 λάθη ομορφιάς που απωθούν τους άντρες!

Διαβάστε τα χαρακτηριστικά 5 λάθη ομορφιάς που κάνουν οι γυναίκες και απωθούν τους άντρες:Όχι στην υπερβολική κολόνια.Σύμφωνοι, η κολόνια είναι το σημάδι που αφήνει μια γυναίκα στο πέρασμά της όμως δεν χρειάζεται να λιποθυμήσουν οι γύρω σας με την υπερβολικά πολύ κολόνια που χρησιμοποιήσατε. Παν μέτρον άριστον!
Όχι στις πολλές στρώσεις make up. Οι πολλές στρώσεις make up όχι μόνο δεν καλύπτουν τις τυχόν ατέλειες του προσώπου σας αλλά τις τονίζουν!
- Όχι στις μεγάλες ψεύτικες βλεφαρίδες. Οι μεγάλες βλεφαρίδες είναι άκρως αντιαισθητικές και οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα ψεύτικο και δεύτερο. Αν θέλετε να τονίσετε τις βλεφαρίδες, μερικά τουφάκια ψεύτικης βλεφαρίδας στην εξωτερική γωνία του ματιού σας αρκούν.
- Όχι στα κομμένα πόδια από το.....
ξύρισμα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απωθητικό για έναν άντρα από ένα αποκαλυπτικό φόρεμα που να αποκαλύπτει... κομμένα από το ξύρισμα πόδια! Την επόμενη λοιπόν φορά που θα επιχειρήσετε να ξυριστείτε δώστε έξτρα προσοχή ώστε να μην καταλήξετε με σημαδεμένα πόδια!
Όχι στο lip gloss που κολλάει. Οι άντρες απωθούνται από χείλη που έχουν την αίσθηση ότι κολλάνε! 


Πηγή : mydarkface

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός