Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

21 Απριλίου 2012

Τίτλοι τέλους για Φερετίνο και Σίσσυ ???

Δεν έπεισαν το τηλεοπτικό κοινό...

 

 

 

«Μαύρα» τα μαντάτα για Φερεντίνο και Χρηστίδου, αφού όπως όλα δείχνουν του χρόνου δεν θα μας κρατάνε συντροφιά το πρωί.

Μπορεί τα στελέχη του ΑΝΤ1 να μην έχουν αποφασίσει ακόμη για τη μορφή που θα πάρει η πρωινή ζώνη του καναλιού του χρόνου, ωστόσο είναι σίγουροι από τώρα, ότι σε αυτό δεν θα έχουν θέση ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου!


Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιθύνοντες του καναλιού δεν είναι ικανοποιημένοι με το πρωινό δίδυμο των παρουσιαστών, αφενός διότι δεν κατάφερε να «δέσει» τηλεοπτικά και αφετέρου επειδή δεν κατάφερε να προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.


Παρά το εξαιρετικό lead in που παίρνουν από τον Γιώργο Παπαδάκη και όσους προηγούνται, αδυνατούν να το κρατήσουν ή έστω να το αξιοποιήσουν προκειμένου να διατηρήσουν σε χαμηλά επίπεδα τις διαφορές από τον ανταγωνισμό.


Δεν κατάφεραν να «τσιμπήσουν» νούμερα, παρά τις αλλαγές σε πρόσωπα που έγιναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, γεγονός βέβαια που ορισμένοι και ίσως όχι άδικα – το αποδίδουν σε ένα βαθμό και στο κανάλι που διάλεξε πρόσωπα για να πλαισιώσουν το δίδυμο, τα οποία έχουν δείξει τις δυνατότητες τους!
 
 
 
Πηγή: 24ωρο

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός