Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

6 Σεπτεμβρίου 2011

Μετά τον Εζέλ και η Εϊσάν στην Αθήνα



Ο ένας μετά τον άλλον οι Τούρκοι ηθοποιοί ετοιμάζουν βαλίτσες για να επισκεφθούν την Ελλάδα.





Έτσι, στις αρχές Οκτωβρίου θα έρθουν στην Αθήνα ο Εζέλ και ο Ονούρ και μετά θα ακολουθήσει η… μοιραία γυναίκα στη ζωή του Εζέλ, η Εϊσάν, κατά κόσμον Τσανσού Ντερέ.

Και μπορεί ο γοητευτικός Εζέλ να έρχεται στην Ελλάδα για δουλειές, αφού θα συμμετάσχει στα γυρίσματα ελληνοτουρκικού ντοκιμαντέρ με την Βάνα Μπάρμπα, η Εϊσάν πάντως θα έρθει για τουρισμό.

Παρεμπιπτόντως βέβαια θα κάνει και κανένα περασματάκι από τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια και θα δώσει και το παρόν σε καμιά κοσμική εκδήλωση. Κοτζάμ σταρ είναι, να μην κάνει κι αυτή λίγο θόρυβο γύρω από το όνομά της;

Γιατί μη νομίζετε ότι η Εϊσάν είναι όποια κι όποια. Πρώην αναπληρωματική Μις Τουρκία είναι παρακαλώ και… εν δυνάμει Λάρα Κρόφτ, αφού παράτησε την αρχαιολογία για να γίνει μοντέλο. Πάντως τα τελευταία χρόνια την έχει κερδίσει η υποκριτική και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της Τουρκίας.

Κι αν νομίζετε ότι η… αδίστακτη Εϊσάν του Εζέλ τα έβαψε μαύρα που δε θα συμμετέχει στο ντοκυμαντέρ μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της κάνετε μεγάλο λάθος. Δεν το έχει ανάγκη το κορίτσι. Εκατοντάδες σου λέει είναι οι θαυμαστές στην Ελλάδα που περιμένουν πως και πώς να έρθει στη χώρα μας.


star.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε να χαρουμε λιγο παλι καλα που ερχονται τοθς λατρεθω και τους δυο!!!!!!

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός