Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

11 Απριλίου 2011

Εταιρεία λογισμικού ζητάει γυμνούς υπαλλήλους


Μία εταιρία λογισμικού στην Αγγλία, ψάχνει υπαλλήλους μέσω αγγελιών οι οποίοι υποχρεούνται να δουλεύουν γυμνοι.
Η εταιρεία λογισμικού, Nude House ψάχνει προγραμματιστές και όχι μόνο, για να επανδρώσουν την εταιρία με μόνη προϋπόθεση, εκτός φυσικά από το να έχουν καλές γνώσεις στον προγραμματισμό, να εργάζονται γυμνοι ή γυμνές.

Έτσι λοιπόν όλοι οι υπάλληλοι της εταιρίας, είναι υποχρεωμένοι όταν πηγαίνουν στη δουλειά, να βγάζουν τα ρούχα και τα εσώρουχα, μέχρι την ώρα που θα σχολάσουν.

Επίσης εκτός από θέσεις προγραμματιστών, προσφέρονται και θέσεις πωλητών μέσω internet πάντα, οι οποίοι δεν έρχονται ποτέ σε προσωπική επαφή με τους πελάτες, ούτε να αναφέρεται πουθενά πως είναι γυμνοί.

Οι αγγελίες για τις θέσεις εργασίας αναρτήθηκαν στο δημοφιλές site αγγελιών Craigslist ενώ υπάρχουν θέσεις γι’ αυτούς που θέλουν πλήρη απασχόληση αλλά και για μερική απασχόληση.

Ο μισθός για την πλήρη απασχόληση ο μισθός που προσφέρεται είναι κοντά στα 2.300€.

Τέλος σύμφωνα με τον ιδρυτή της εταιρείας, Chris Taylor οποίος είναι και αυτός γυμνιστής εδώ και 20 χρόνια, η θερμοκρασία στο γραφείο είναι τέτοια ώστε η εργασία να είναι καθ' όλα άνετη.

newsit.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός