Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

2 Απριλίου 2011

Πάμε για 3 χρόνια φροντιστήριο! Με το νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.



Οι επιχορηγήσεις στα ΑΕΙ έχουν μειωθεί κατά 35% την τελευταία πενταετία ,για κάθε Έλληνα φοιτητή το Ελληνικό κράτος δαπανούσε το 2006 το ποσό 4000 ευρώ ετησίως . Όταν για παράδειγμα στα περισσότερα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια το ποσό που αναλογεί σε κάθε φοιτητή ανέρχεται στις 10000 ευρώ!!! Ακόμη και σε χώρες πρώην ανατολικές για παράδειγμα η Σλοβακία διαθέτει το ποσό των 5000 ευρω για κάθε φοιτητή!





Εισαγωγικές με φόντο το... άγνωστο!

Με το νέο σύστημα μαθητές θα δίνουν εισαγωγικές εξετάσεις για τα ΑΕΙ σε άγνωστο αριθμό μαθημάτων, χωρίς προκαθορισμένη ύλη.

Στη συνέχεια θα αξιολογούνται από τα ίδια τα ΑΕΙ, ως φοιτητές πλέον, μετά το τέλος του πρώτου έτους, για την κατανομή τους σε προγράμματα σπουδών ενώ άγνωστο παραμένει αν ο βαθμός της Α' Λυκείου θα μετράει για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Με τις νέες αλλαγές ουσιαστικά το φροντιστήριο θα είναι απαραίτητο και στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου για την τελική εισαγωγή σε τμήμα.

Σε μια περίοδο που όλα τα νοικοκυριά βογκάνε , με ένα άνεργο σε κάθε σπίτι, αν γίνει τελικά κάτι τέτοιο μιλάμε πλέον ότι οι πλούσιοι κλέβουν του φτωχού το αρνί και είμαστε και χριστιανοί!!


Giorgio

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός