Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

2 Απριλίου 2011

‘Η Αθηνά Ωνάση πουλάει τον “μυθικό” Σκορπιό?

«Η Αθηνά θα πουλήσει τον Σκορπιό», δήλωσε στην εφημερίδα "Αποκαλύψεις" ο Αλέξης Μανθεάκης, ο άνθρωπος που γνωρίζει την "χρυσή κληρονόμο" από μικρό παιδί. Τα σενάρια πώλησης του νησιού του Ωνάση έχουν έρθει ξανά στο προσκήνιο, με φερόμενους ως αγοραστές πλούσιους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Σύμφωνα με τον προσωπικό φίλο και εκπρόσωπο Τύπου του πατέρα της Αθηνάς , η κληρονόμος ξοδεύει 1 εκατομμύριο δολάρια τον χρόνο για την συντήρηση του Σκορπιού.

Βέβαια, το προσωπικό που είναι επιφορτισμένο με αυτό το καθήκον δεν επαρκεί, με αποτέλεσμα τα σημάδια εγκατάλειψης και φθοράς στο θρυλικό νησί να είναι παραπάνω από εμφανή.

«Η οικογένεια έχει πει επανειλημμένα ότι δεν θα πουλήσει το νησί, αλλά πιστεύω πως σε 2 - 3 χρόνια η Αθηνά θα πουλήσει τον Σκορπιό και θα επενδύσει τα χρήματα κάπου αλλού», προσθέτει ο κ. Μανθεάκης.
Όπως επισημαίνει ο ίδιος, η Αθηνά σταμάτησε να επισκέπτεται το νησί μετά τον γάμο της με τον Ντόντα και το συναισθηματικό της δέσιμο με το μέρος όπου έχουν ταφεί ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Αλέξανδρος Ωνάσης και η μητέρα της, Χριστίνα, έχει εξασθενήσει.
Τέλος, ο κ. Μανθεάκης αποκαλύπτει πως η χρυσή κληρονόμος έχει ήδη πουλήσει αρκετά από τα υπάρχοντά της. Μεταξύ αυτών είναι ένα οικόπεδο στη Γλυφάδα, τη βίλα «Crystal» στο San Moritz και πίνακες μεγάλης αξίας.

Πάντως, από τον Σκορπιό δεν μπορούν να πουληθούν τα 30 στρέμματα όπου βρίσκονται οι τάφοι της οικογένειας, καθώς ο Αριστοτέλης Ωνάσης έχει βάλει σχετικό όρο στη διαθήκη του.
Υπενθυμίζεται ότι περί τα μέσα Ιουλίου είχαν ενημερωθεί όλοι οι εργαζόμενοι του Σκορπιού να βρίσκονται σε ετοιμότητα, καθώς θα ερχόταν ο δικηγόρος που εκπροσωπεί στην Ελλάδα την Αθηνά Ωνάση μαζί με κάποιους επιχειρηματίες για να δουν το νησί και όλα τα κτίρια και τις εγκαταστάσεις . Τα σπίτια ανοίχτηκαν, όλα έγιναν σύμφωνα με τις εντολές που είχαν δοθεί, ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες αφίχθησαν στο "μυθικό" νησί του Ωνάση τέσσερις άντρες . Οι επισκέπτες είδαν και κατέγραψαν όλους τους χώρους ενώ επισκέφθηκαν και το εκκλησάκι, όπου βρίσκονται οι τάφοι της οικογένειας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Σκορπιός είχε αγοραστεί από τον Αριστοτέλη Ωνάση το 1963 αντί τιμήματος 3 εκατομμυρίων δραχμών και απέχει 3 ναυτικά μίλια από το Νυδρί της Λευκάδας. Η Αθηνά κληρονόμησε στα 18 της χρόνια το νησί μαζί με σειρά άλλων περιουσιακών στοιχείων (ακίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, μετοχές, ομόλογα, κοσμήματα και έργα τέχνης), η αξία των οποίων ξεπερνούσε τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ. Αρκετά από αυτά έχουν ήδη πουληθεί.


.Πηγή...theinsider.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός