Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

22 Απριλίου 2011

Ανάσταση μαλλιών με σούπερ χτενίσματα!

Φέτος το Πάσχα θέλεις να ξεχωρίσεις και στην Ανάσταση αλλά δεν ξέρεις πώς; Φυσικά το κατάλληλο χτένισμα μέρες που είναι σου επιτρέπει να ξεχωρίσεις ανάμεσα στο πλήθος. Κότσος για να μην αρπάξει το μαλλί την ώρα της Ανάστασης ή χαλαρά και σέξι μαλλάκια που θα κόλαζαν και τον πάτερ; Διάβασε παρακάτω ποια χτενίσματα είναι ιδανικά τόσο για το χωριό αλλά και για την πόλη για τις γιορτινές μέρες του Πάσχα!

Η Λόχαν επιλέγει χαλαρές μπουκλες το Πάσχα!
Η Λόχαν επιλέγει χαλαρές μπουκλες το Πάσχα!
Ρομαντικά και σέξι: μια γιορτινή περίοδο σαν αυτή που διανύουμε οφείλεις να αναδείξεις τη ρομαντική σου πλευρά αφού τραβάει τα βλέμματα ενώ σε βάζει στην καρδιά της μόδας και αυτή τη σεζόν. Αν έχεις μακριά μαλλάκια οι χαλαρές ανάλαφρες μπούκλες είναι ιδανικές για να ανάψεις ένα κεράκι στην εκκλησία ή για να κλέψεις την παράσταση την ημέρα της Ανάστασης χωρίς να χρειαστεί να περάσεις άπειρες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη σου! Ένα ακόμη πολύ δημοφιλές χτένισμα των ημερών είναι ο κότσος ή πιο συγκεκριμένα το περίτεχνο σινιόν με ένα στολίδι σαν λεπτομέρεια που σου χαρίζει τα βλέμματα. Οι κοτσίδες ή τα κοτσιδάκια είναι επίσης μια πολύ καλή λύση.

Ημέρα του Πάσχα: επειδή την τσίκνα δεν την γλιτώνεις είτε βρίσκεσαι στον καθαρό αέρα της εξοχής ή στην πόλη απαραίτητο είναι το σπρέι μαλλιών αφού με ένα ψέκασμα παίρνεις από τα μαλλάκια σου το άρωμα του αρνιού που καθόλου σέξι δεν είναι. Στο εμπόριο θα βρεις μια σειρά από τέτοια σπρέι ενώ σε μεγάλα ονόματα αρωμάτων θα βρεις την υγεία σου και σε αρώματα σε σπρέι ειδικά για τα μαλλάκια σου!

Στο χωριό: επειδή η επίσκεψη σου στο χωριό είναι κάτι σαν να γυρίζεις στην εποχή που έπαιζες με τις κούκλες σου, καλά θα κάνεις να προσαρμοστείς και να χτενιστείς αναλόγως. Αντί να επισκεφτείς το κομμωτήριο για να πετύχεις το πιο στιλάτο χτένισμα, επίλεξε να αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά,πιάνοντας τα μαλλιά σου σε μια σέξι αλογοουρά. Έτσι είτε πας για καφέ με τις φίλες σου είτε απλά πας να δεις του συγγενείς σου,θα είσαι μια κούκλα! Αν έχεις ίσια μαλλάκια δεν έχεις παρά να τα πιάσεις σε μια ψηλή, σφικτή αλογοουρά και να στερεώσεις με ένα λαστιχάκι! Ακόμη και για το βράδυ της Ανάστασης είναι το ιδανικό χτένισμα που θα κάνει όλα τα βλέμματα να γυρίσουν προς το μέρος σου.

Τιπ: όσο πιο σφικτή η αλογοουρά τόσο περισσότερο θα κρατήσει το χτένισμα σου. Και το βασικό ίσιωσε τέλεια τα μαλλάκια σου για να διατηρήσει τη φόρμα της!
Χτενίσματα σου κλέβουν την καρδιά: αν θέλεις κάτι πιο διακριτικό και ανεπιτήδευτο γιατί θα βρεθείς για παράδειγμα με τους γονείς του φίλου σου ή είσαι καλεσμένη σε ένα γεύμα, δεν έχεις παρά να αφήσεις τα μαλλάκια σου χαλαρά να πέφτουν στους ώμους ή να τα πιάσεις σε έναν χαλαρό κότσο. Όσο λιγότερο στιλιζαρισμένο είναι το χτένισμα σου τόσο πιο "χαλαρή" εικόνα θα βγάζεις στους γύρω σου αυτές τις μέρες και τόσο πιο άνετα νιώθεις εσύ η ίδια.

Στην πόλη: αν τελικά μείνεις να σπας αυγά στο σπιτάκι σου, τα χτενίσματα που θα σε κερδίσουν είναι:ο κότσος, το ίσιο μαλλάκι και το χαλαρό σγουρό. Το ίσιο μπορείς εύκολα να το πετύχεις με τη βοήθεια του ισιωτικού σου και να δεις τα μαλλάκι σου πιο σέξι από ποτέ. Αυτό λειτουργεί τέλεια και σαν βάση για όλα τα χτενίσματα όπως ο κότσος και η αλογοουρά που απαιτούν το μαλλάκι σου να είναι ίσιο και μεταξένιο!

Τώρα που έμαθες τα μυστικά εντυπωσίασε και αυτό το Πάσχα!


Πηγή: www.womenonly.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός