Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

20 Νοεμβρίου 2013

To Facebook σας επιτρέπει να διορθώσετε τα δημοσιευμένα σχόλια σας


Το Facebook εισήγαγε πρόσφατα τη διόρθωση των σχολίων και των δημοσιεύσεων αφού τα έχετε κοινοποιήσει. Πριν έπρεπε να σβήσετε τη δημοσίευση σας να χάσετε τα likes και τα... shares σας και να ξαναδημοσιεύσετε την συγκεκριμένη ανάρτηση εξ’ αρχής για να κάνετε κάποια διόρθωση.

Η συγκεκριμένη λειτουργία υποστηρίζετε από Android, iOs και από το web. Επιλέξτε διόρθωση δημοσίευσης (Edit Post ) πάνω δεξιά του σχολίου ή της δημοσίευσης σας. Κάνετε την δημοσίευση που επιθυμείτε και επιλέγετε ολοκλήρωση της διόρθωσης ( Done Editing ).

Οι διορθώσεις σας, βέβαια είναι ορατές και από τους φίλους σας, οι οποίοι μπορούν να ελέγξουν το ιστορικό της διόρθωσης.

Αρχικά, η εταιρεία δίστασε να εισάγει την διόρθωση των δημοσιεύσεων καθώς πολλοί θα μπορούσα να διορθώνουν εκ των υστέρων σχόλια και να προκληθούν παρεξηγήσεις. Οπότε σκαρφίστηκαν το ιστορικό της διόρθωσης για να αποτρέψουν κακεντρεχή διορθώσεις σχολίων και δημοσιεύσεων.

Η μεγαλύτερη χρησιμότητα της συγκεκριμένης λειτουργίας είναι η διόρθωση ορθογραφικών και συντακτικών λαθών που γίνονται από κυρίως ως επί το πλείστον σε συσκευές αφής και λόγω πολλές φορές του αυτόματου ορθογραφικού ελέγχου. Το Facebook αποφεύγει την διαγραφή των δημοσιεύσεων και επιτρέπει την διόρθωση τους προς όφελος όλων.


 Πηγή...tro-ma-ktiko

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός