Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

15 Νοεμβρίου 2013

Τεστ προσωπικότητας: μαγεύοντας τα δέντρα…


Κοίταξε την εικόνα και διάλεξε το δεντράκι που σου αρέσει ! Αυτό που σου έρχεται πρώτο μη το σκέφτεσαι...

Διάλεξες; Δες λοιπόν ποιος πραγματικά είσαι...

1. Είσαι γενναιόδωρος και ηθικός ! Πάντα δουλεύεις προς την αυτό βελτίωση. Είσαι πολύ φιλόδοξος και έχεις Υψηλά στάνταρτ. Οι άνθρωποι πιθανόν να σε θεωρήσουν δύσκολο στην επικοινωνία αλλά για σένα δεν είναι εύκολο να είσαι αυτός που είσαι. Δουλεύεις σκληρά αλλά δεν είσαι εγωιστής. Θέλεις να βελτιώσεις τον κόσμο και έχεις μια τρομερή αγάπη προς τους ανθρώπους μέχρι να σε πληγώσουν. Αλλά ακόμα και μετά συνεχίζεις να αγαπάς . Λίγοι άνθρωποι θα εκτιμήσουν
όλα αυτά που κάνεις και αξίζεις !

2. Είσαι διασκεδαστικός , ειλικρινής άνθρωπος! Είσαι πολύ υπεύθυνος και σου αρέσει να προσέχεις τους άλλους. Πιστεύεις ότι χρειάζεσαι ειλικρίνεια και στη δουλειά και δέχεσαι πολλές υπευθυνότητες στη δουλειά σου. Έχεις μια πολύ καλή προσωπικότητα και οι άνθρωποι σε εμπιστεύονται . Είσαι έξυπνος, σπιρτόζος και ετοιμόλογος. Έχεις πάντα μια ενδιαφέρουσα ιστορία να πεις !

3. Είσαι έξυπνος και σκέφτεσαι τον άλλο. Σκέφτεσαι πολύ. Οι σκέψεις και οι ιδέες σου είναι το πιο σημαντικό. Θέλεις να σκέφτεσαι τις θεωρίες σου και τις απόψεις σου μόνος σου. Είσαι εσωστρεφής . Τα πας καλά με αυτούς που θέλουν να μάθουν και να σκεφτούν λίγο παραπάνω. Ξοδεύεις πολύ χρόνο για να σκέφτεσαι τι είναι σωστό και προσπαθείς να κάνεις πάντα το σωστό ακόμα και αν οι υπόλοιποι δε συμφωνούν μαζί σου.

4. Είσαι δεκτικός και φιλοσοφικός άνθρωπος. Είσαι μοναδικός στο είδος σου! Δίπλα σου δεν υπάρχει κανείς παρόμοιος με σένα. Έχεις διαίσθηση και πολλές φορές σε παρεξηγούν και αυτό σε πληγώνει . Χρειάζεσαι το χώρο σου και για να εξελιχτεί η δημιουργικότητα σου θέλεις σεβασμό από όλους. Βλέπεις τις φωτεινές και τις σκοτεινές πλευρές της ζωής και είσαι συναισθηματικός!

5. Έχεις αυτοπεποίθηση και είσαι υπεύθυνος . Είσαι πολύ ανεξάρτητος. Το σλόγκαν σου είναι «θα το κάνω με τον τρόπο μου!!» Βασίζεσαι πάνω στον εαυτό σου και ξέρεις πώς να φανείς δυνατός για τον εαυτό σου και για τους ανθρώπους που αγαπάς. Ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και δε φοβάσαι να κυνηγήσεις τα όνειρα σου . Το μόνο πράγμα που απαιτείς από τον άλλο είναι ειλικρίνεια. Είσαι αρκετά δυνατός για να δεχτείς την αλήθεια.

6. Είσαι καλός και ευαίσθητος. Οι άνθρωποι τα βρίσκουν μαζί σου και έχεις πολλούς φίλους που θέλεις να βοηθήσεις. Έχεις αυτή τη ζεστή και φωτεινή αύρα που κάνεις τους ανθρώπου σαν αισθάνονται καλά όταν είναι γύρω σου . Κάθε μέρα σκέφτεσαι τι μπορείς να κάνεις να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Θέλεις να είσαι ενδιαφέρον, διορατικός και μοναδικός. Περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στο κόσμο χρειάζεσαι αγάπη ! Είσαι έτοιμος να αγαπήσεις και αυτούς που δε σου ανταποδίδουν την αγάπη τους !

7. Είσαι χαρούμενος, ευαίσθητος και άνθρωπος με κατανόηση. Είσαι πολύ καλός ακροατής και ξέρεις πώς να μη κρίνεις κανένα. Πιστεύεις ότι όλοι έχουν το δρόμο τους σε αυτή τη ζωή. Είσαι ανοιχτός σε καινούριους ανθρώπους και δεν αγχώνεσαι ποτέ. Κανονικά είσαι πολύ χαλαρός και ήρεμος. Πάντα περνάς καλά και δε χάνεις τη ψυχραιμία σου.

8. Είσαι γοητευτικός και ενεργητικός. Είσαι η ψυχή της παρέας! Είσαι αυθόρμητος και ενθουσιώδης. Δε λες όχι στη περιπέτεια . Καμιά φορά καταλήγεις να σοκάρεις τους ανθρώπους. Πάντα μένεις αληθινός στον εαυτό σου. Έχεις πολλά ενδιαφέροντα και αν κάτι αποδειχθεί ότι σε ενδιαφέρει δε θα ηρεμήσεις αν δε αποκτήσεις τη κατάλληλη γνώση γύρω από το θέμα.

9. Είσαι αισιόδοξος και τυχερός !Πιστεύεις ότι η ζωή είναι ένα δώρο και προσπαθείς να καταφέρεις όσο πιο πολλά πράγματα γίνεται για να κάνεις αυτό το δώρο όσο πιο χρήσιμο γίνεται !Είσαι πολύ περήφανος για τα κατορθώματα σου . Είσαι πιστός στους ανθρώπους που ενδιαφέρεσαι στα δύσκολα και στα εύκολα. Έχεις μια πολύ υγιής προσέγγιση προς τη ζωή. Το ποτήρι πάντα είναι το λιγότερο μισό γεμάτο!! Χρησιμοποιείς κάθε ευκαιρία να συγχωρέσεις ν να μάθεις και να μεγαλώσεις διότι πιστεύεις ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνεις αλλιώς!!!


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός