Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

20 Ιανουαρίου 2011

Φωτοβολταϊκό-μαμούθ ανακοινώνει ο Παπανδρέου

Σε επίσκεψή του την Πέμπτη στην Κοζάνη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, συνοδευόμενος  από την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής  κα. Τίνα Μπριμπίλη και τον πρόεδρο  της ΔΕΗ κ. Αρθούρο Ζερβό, θα ανακοινώσει  την κατασκευή ενός από τα μεγαλύτερα φωτοβολταϊκά πάρκα στον κόσμο, σε έκταση 6.000 στρεμμάτων της κρατικής επιχείρησης ηλεκτρισμού στην Πτολεμαϊδα. 


Στην προϋπολογισμού 600 εκατ. ευρώ επένδυση, η ΔΕΗ θα έχει το 51%, ενώ το υπόλοιπο 49% θα ανήκει σε εταιρεία που θα επιλεγεί μέσα από διαγωνισμό.

Παράλληλα, Τίνα Μπιρμπίλη και Αρθούρος Ζερβός θα έχουν την ευκαιρία να εξηγήσουν  σε στελέχη και εργαζόμενους της  ΔΕΗ την ελληνική πρόταση προς την Kομισιόν για την απελευθέρωση της αγοράς λιγνίτη, η οποία προβλέπει ανταλλαγές ηλεκτρικής ενέργειας με ξένες εταιρείες ή και πώληση των νεώτερων λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, αν το μοντέλο των ανταλλαγών δεν “περπατήσει”. 



protothema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός