Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

8 Δεκεμβρίου 2012

''ΚΟΥΒΑ'' Απαγoρεύουν δημόσια τον καυτό ερωτικό χορό "Ρέγκετον" (Βίντεο)


"Πόλεμο" κήρυξε η κουβανική κυβέρνηση στην μουσική "Ρέγκετον" και - κυρίως - στον άκρως προκλητικό χορό που συνοδεύει την "Ρέγκετον", χορός στον οποίο επιδίδονται εκατοντάδες χιλιάδες Κουβανέζες, ακόμα και στην μέση του δρόμου.


 Όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής του κρατικού Ινστιτούτου Μουσικής της Κούβας, Ορλάντο Βιστέλ Κολουμπιέ στην εφημερίδα «Granma», επίσημο όργανο της κυβέρνησης, πρόκειται σύντομα να απαγορευτεί το ρεγκετόν όπως κι άλλα είδη «ακραίων» και «σεξουαλικά ανήθικων» χορών.
"Σε αυτά τα νέα είδη χορού υπάρχει χυδαιότητα, κοινοτυπία και μετριότητα. Από τη μία υπάρχουν οι επιθετικοί στίχοι που μιλούν ανοιχτά για το σεξ και αλλοιώνουν την έμφυτη θηλυκότητα των γυναικών από τη Κούβα και τις παρουσιάζουν σαν αντικείμενα του σεξ. Κι όλα αυτά τα υποστηρίζει μια μουσική χωρίς ποιότητα», είπε ο Κολουμπιέ.
Αν λοιπόν παρά την απαγόρευση κάποιος αποφασίσει να χορέψει ρεγκετόν θα τιμωρηθεί. Όπως επισημαίνει όμως ο Κολουμπιέ «ο καθένας είναι ελεύθερος να ακούσει στο σπίτι του οποιοδήποτε είδος μουσικής. Παρόλα αυτά αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί ο καθένας να χορέψει αυτό το χορό σε εστιατόρια, καφετέριες, λεωφορεία και δημόσιους χώρους».
To θέμα είναι αν πλέον το κομμουνιστικό καθεστώς μπορεί να καταπνίξει τέτοιου είδους κοινωνικές δραστηριότητες, ειδικά μεταξύ των νέων που δεν γνωρίζουν τον δικτάτορα Μπατίστα που ανέτρεψε ο Φιντέλ Κάστρο, αλλά μόνο μια κυβέρνηση που τους λέει τι και πως θα χορέψουν . Η Κούβα δεν είναι αυτή που ήταν πριν από τριάντα χρόνια...              

Πηγή....defencenet.gr

  ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ''HOT''  ΧΟΡΟ...!




0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός