Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

4 Δεκεμβρίου 2012

Οικονομόπουλος: Πήρε απαλλαγή απο τον στρατό.. Δείτε πώς !


Πήρε απαλλαγή (Ι-5) από τον Στρατό για «νευρωσικές εκδηλώσεις» και αμέσως μετά άρχισε εμφανίσεις στα μπουζούκια. Εμφάνισε χαρτί ιδιώτη γιατρού και όταν στο Κέντρο Εκπαιδεύσεων του ζήτησαν να κουρευτεί έγινε έξαλλος.

Ο λόγος για τον Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» έπειτα από σειρά αναβολών τα τελευταία τέσσερα χρόνια εξαιτίας «χρόνιων νευρωσικών εκδηλώσεων», όπως αναφέρουν ψυχιατρικές γνωματεύσεις, χαρακτηρίστηκε ακατάλληλος για να υπηρετήσει, ενώ δύο ημέρες μετά ξεκίνησε εμφανίσεις σε κέντρο διασκέδασης με την Έλλη Κοκκίνου.
Μάλιστα ο Νίκος Οικονομόπουλος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, παρουσιάστηκε στο Πολεμικό ναυτικό τον Μάιο του 2012, με την σωματική ικανότητα Ι-4, όπου εκεί αρνείται να εκτελέσει εντολές, ενώ στην σύσταση που του γίνεται ότι πρέπει να κόψει τα μαλλιά του, ο τραγουδιστής, σύμφωνα με μαρτυρίες, σαστίζει και εμφανίζει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.
Έτσι, με διαδικασίες εξπρές, του δίνεται το Ι-5 μαζί με το απολυτήριο του Στρατού. Ωστόσο στον φάκελο του, σημειώνεται ότι η κατάσταση της υγείας του δύναται να βελτιωθεί έπειτα από την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή…


 Πηγή.....troktiko.eu

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Του ζήτησαν να κοψει τα μαλια του..εγινε εξαλος?
Εγω απο οσο θυμαμαι στον στρατο δεν σου ζητάνε να κοψεις τα μαλια σε διατάζουνε.

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός