Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

3 Δεκεμβρίου 2012

''Facebook'' Θέλετε άμεση ειδοποίηση για το ποιος φίλος σας διέγραψε από το προφίλ τουΜία εκπληκτική εφαρμογή που συνδέεται με το Facebook και μπορεί να σας πει ποιοι από τους φίλους σας έχουν διαγράψει από το προφίλ τους.


Όσοι αναρωτιούνται κάθε φορά που βλέπουν λιγότερους φίλους στο προφίλ τους στο Facebook, ποιος είναι αυτός που τους διέγραψε τότε, σίγουρα μιας και το Facebook δεν παρέχει τέτοιου είδους πληροφόρηση, μπορείτε να κατεβάσετε ένα script/extension το οποίο λειτουργεί με όλους τους browsers και αναλαμβάνει να σας ενημερώσει.

To script αυτό, ονομάζεται Unfriend Finder κι εκτός από το να σας ειδοποιεί για το αν κάποιος σας διέγραψε από φίλο του στο δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης, δίνει πληροφορίες και γι’ αυτούς που διαγράψατε εσείς καθώς και για όσους φίλους σας την έκαναν από το Facebook.

H λειτουργία του Unfriend Finder είναι πολύ απλή το μόνο που κάνει είναι μέσα από μια λίστα εγγραφών με όλους τους φίλους σας στο Facebook να ελέγχει αυτόματα, κάθε φορά που γίνετε refresh στον browser αν κάποιος λείπει, γι’ αυτό το λόγο όπως είναι λογικό δεν μπορεί να σας πει ποιοι σας διέγραψαν στο παρελθόν.

Το Unfriend Finder είναι διαθέσιμο για Chrome, Firefox, Opera και Safari και λειτουργεί όπως κάθε εφαρμογή που συνδέεται με το Facebook.Πηγή
www.newsit.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός