Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

14 Δεκεμβρίου 2012

Ανδρέας Φικιώρης: «Με έβαλε ο Λυκουρέζος στον Κορυδαλλό για να κάνω λιποαναρρόφηση στον Κοσκωτά»


Αδιανόητα αποκαλυπτικός ήταν ο -γνωστός τηλεοπτικός γιατρός- Ανδρέας Φικιώρης στα πλαίσια τηλεοπτική του συνέντευξης.




 Εκεί που μίλησε για το πόσο τον έχει ξεφτιλίσει ο Λαζόπουλος, το αυτοκίνητο της γυναίκας του που έκαψε και την φορά που μπήκε στις φυλακές Κορυδαλλού για να κάνει λιποαναρρόφηση στον Γιώργο Κοσκωτά.
«Έχω πάει φυλακή (σ.σ. ως γιατρός) την εποχή που ήταν εκεί ο Γιώργος Κοσκωτάς. Ο Κοσκωτάς ήθελε να αδυνατίσει. Συγκεκριμένα θυμάμαι κάποια στιγμή να με φωνάζει ο Λυκουρέζος και να μου λέει ''Ελα να αδυνατίσεις τον Κοσκωτά''. Του λέω ''Δεν μου λες, μπορεί να αδυνατίσει;''. Οπότε εκείνος μου απαντά ''Όχι''. Έτσι λοιπόν πήγα μέσα στη φυλακή και του έκανα λιποαναρρόφηση. Του τράβηξα καμία 50αριά κιλά λίπη και ξαφνικά μέσα σε τρεις μήνες έγινε λεπτός. Άρχισαν να ψάχνουν οι δημοσιογράφοι ποιος το έκανε και σε λίγο καιρό είχα ουρές έξω από το γραφείο. Η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε πολύ ο Κοσκωτάς. Να είναι καλά». Αυτό δήλωσε ο Ανδρέας Φικιώρης στον Πέτρο Κωστόπουλο.
Προσθέτοντας -όσον αφορά τι θεραπεία θα έκανε στον Τσοχατζόπουλο- «Θα του έδινα πολλές βιταμίνες Β. Αυτός έχει πάθει μεγάλη κατάθλιψη, θα τρελαθεί. Η γυναίκα του, από την άλλη, χρειάζεται κανονικά φάρμακο. Δεν αρκούν οι βιταμίνες. Αλλά δεν καταλαβαίνω. Που είναι το παρακύκλωμα; Τόσοι βγαίνουν, αυτοί δεν μπορούν να δώσουν 5 εκατομυριάκα και να βγουν; Τι είναι για αυτούς;».
Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης μίλησε για τον Λάκη Λαζόπουλο («Με ξεφτίλισε. Αλλά τον αγαπώ. Γιατί εκείνος με έκανε φίρμα. Αν και τώρα τελευταία δεν με βγάζει»), την προτίμησή του για την Ευγενία Μανωλίδου («Η Αγγελική Ηλιάδη είναι γκομενάρα. Αλλά η Ευγενία Μανωλίδου είναι ''πιπεράτη''. Μου αρέσει η μπουμπούκα») και την περιπέτεια υγείας του («Με τσίμπησε κόκορας όταν ήμουν 2 1/2 χρονών με αποτέλεσμα να πάθω τοξοπλασμάτωση και να μείνω παράλυτος»).
Τέλος αίσθηση προκάλεσε η ιστορία άκρατης ζήλιας που αφηγήθηκε με πρωταγωνίστρια εκείνον και την καλλονή σύζυγό του «Κοίταξε κάποιον άλλο και ζήλεψα. Οπότε όταν γυρίσαμε σπίτι πήρα ένα κασκόλ, το έλουσα με βενζίνη και έκανα το αυτοκίνητό της μπουρλότο. Ήρθε η πυροσβεστική και η αστυνομία και παραλίγο να με χώσουν μέσα. Την άλλη μέρα πήγα και της πήρα ένα καινούργιο αυτοκίνητο μαζί με μια βιζόν και ηρέμησαν τα πράγματα».


Πηγή...iefimerida.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός