Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

9 Απριλίου 2012

Πώς να λευκάνετε τα δόντια σας στο σπίτι !

Τα δόντια σας έχουν χάσει την λευκότητα τους; Ευτυχώς, ξέρουμε πώς να σας βοηθήσουμε. Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε χρήματα για μια ακριβή διαδικασία λεύκανσης και να βουρτσίζετε τα δόντια σας με την πιο ακριβά οδοντόκρεμα. Μπορείτε να κάνετε «λεύκανση» στα δόντια σας εύκολα στο σπίτι, διαβάστε παρακάτω τις πιο αποτελεσματικές συμβουλές για δόντια πιο λευκά.




Συμβουλές για λευκότερα δόντια

     Η φράουλα είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για να κάνει τα δόντια πιο λευκά. Χρειάζεται μόνο να τρίψετε φράουλα στα δόντια σας καθημερινά για να έχετε αυτό το λευκό αποτέλεσμα. Μετά τη διαδικασία αυτή, σιγουρευτείτε ότι βουρτσίζετε τα δόντια σας προσεκτικά για να απαλλαχτείτε από την περιεκτικότητα της σε ζάχαρη.

     Καταναλώστε φρούτα και τραγανά λαχανικά, όπως καρότα, μήλα και σέλινο για να λευκαίνουν τα δόντια σας. Το θέμα είναι ότι έχουν αρκετά abrasiveness που δρουν ως φυσική οδοντόβουρτσα για τον καθαρισμό των δοντιών χωρίς να παρουσιάζουν καμία βλάβη στην αδαμαντίνη.

     Η φλούδα πορτοκαλιού μπορεί να είναι επίσης αποτελεσματική όταν πρόκειται για λεύκανση δοντιών. Τρίψτε τα δόντια σας με τη λευκή πλευρά της αποφλοίωσης τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα για να έχετε το λαμπρό αποτέλεσμα. Ωστόσο, προκαλεί ευαισθησία λόγω της περιεκτικότητας σε βιταμίνη C.
     Το μηλόξιδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσική λεύκανση αν ξεπλύνετε μια φορά τη μέρα μ αυτό. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να το αναμίξετε με μαγειρική σόδα και λίγο αλάτι και θα δημιουργήσουν μια θαυμάσια πάστα λεύκανσης.
     Τα φύλλα δάφνης μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως φυσικά λευκαντικά βοηθήματα των δοντιών. Χρειάζεται απλά να τρίψετε αποξηραμένα φύλλα δάφνης , ανακατέψτε τα με τη φλούδα πορτοκαλιού, προσθέτετε λίγο νερό για να τα επικολλήσετε σαν πάστα και χρησιμοποιήσετε το μίγμα που προέρχεται ως λευκαντικό δοντιών.


Πηγή:e-selida

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός