Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

13 Ιανουαρίου 2014

Πασχάλης Τερζής - Γρ. Τζιστούδης (Ενας ευαίσθητος Ληστής) Το πώς γράφτηκε !

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
Το τραγούδι γράφτηκε για έναν αθώο τον οποίο κατηγόρησαν για φόνους που είχαν γίνει Θεσσαλονίκη ο πραγματικός όμως ένοχος λέγεται πως ήταν γιος ενός πλούσιου στην πόλη που δεν ήταν καλά στα μυαλά του!!!


Όπως καταλαβαίνετε βρήκαν ένα θύμα για να την πληρώσει...Αυτός τον μόνο άνθρωπο που είχε στον κόσμο ήταν η μανούλα του και έτσι γράφηκε αυτό το τραγούδι!!






ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ...
Ο Γρηγόρης Τζιστούδης, γεννήθηκε το 1950 στην Πυλαία της συμπρωτεύουσας.
Ο Γρηγόρης έως τώρα έχει κάνει 7 προσωπικούς δίσκους στο εξωτερικό, οι δύο εκ των οποίων έγιναν χρυσοί.
Εκτός αυτών των προσωπικών LP όμως, ο Γρηγόρης έχει πάρα πολλές συμμετοχές σε δίσκους ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών, με ξένη και ελληνική μουσική.
Έχει δώσει προσωπικές συναυλίες σε, Ευρώπη, U.S.A, Ασία, Σκανδιναβία, κ.ά., ενώ συμμετείχε σε συναυλίες των Μ. Θεοδωράκη, Ουλφ Μπιορλίν, Ιβ Μοντάν, Μάρτιν Μπέστ Κόνσερτ, κ.ά., και σχεδόν με όλα τα πρώτα ονόματα της Σουηδίας σε διάφορες λαϊκές όπερες, ελληνικές και ξένες.

Το 1977 αναδείχθηκε ως ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης στη Σουηδία, έπειτα από σχετικό διαγωνισμό της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας, της " Dagens Nyheter ".
Η απονομή του βραβείου αυτού έγινε στο " Berns ", της Στοκχόλμης από τον ίδιο τον Βασιλιά της Σουηδίας.
Ο Γρηγόρης έχει λάβει μέρος σε πολλά φεστιβάλ <<Ειρήνης>> και έχει γράψει μουσική για θέατρο, κινηματογράφο, ντοκιμαντέρ, τηλεόραση, κ.ά.
Ο Γρηγόρης έχει ιστοσελίδα στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.gregoris.de, απ’ όπου μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να παραγγείλλει και τα CD με τη μουσική του.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός