Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

31 Ιανουαρίου 2011

Τι είναι τελικά το Facebook?Κοινωνική δικτύωση ή φακέλωμα των ανθρώπων!!

Όσοι θέλουν να το ψάξουν λίγο θα διαπιστώσουν ότι τελικά το Facebook είναι πρώτης τάξεως δόλωμα .Είδαμε το τυρί αλλά δεν είδαμε την φάκα, στο οποίο τσιμπήσαμε σχεδόν όλοι! Είναι εθελοντικό Φακέλωμα όλων των προσωπικών μας δεδομένων. Τώρα πλέον πέρα από τα προσωπικά στοιχεία του καθενός από εμάς. Ξέρουν την φάτσα μας όχι σε μια μόνο φώτο που είχαν κάποτε.
Και μετά από χρόνια δεν μοιάζαμε καθόλου ,αλλά πολλές και πρόσφατες ,και το σπουδαιότερο όλων βέβαια είναι κυρίως ότι ξέρουν τον κύκλο μας, με ποιους συναναστρεφόμαστε περισσότερο? Γιατί δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι? Είναι τελείως αντιφατικό ο Έλληνας από την μία να γκρινιάζει για "άσυλο", "ελευθερία", "προσωπικά δεδομένα" κάμερες" κ.λ.π. και από την άλλη να φακελώνεται εθελοντικά μόνος του!!Αφήστε το άλλο κουφό που όποιος δεν έχει πολλούς' friends' είναι για λύπηση σαν να είναι ανάπηρος στα φανάρια!! ! Και φυσικά οι φίλοι του προσφέρονται να τον βοηθήσουν να αποκτήσει!Και βέβαια τον συμβουλεύουν να φτιάξει ένα προφίλ με vip φώτο, όχι ασφαλως σε κανένα παγκάκι να τρώει σπόρια δε λέει !! .Φωτογραφίες που είναι σωστές, σε ''μπουζούκια'' ,''χιονοδρομικά'' ,''πισίνες'',καμιά από'' Μύκονο'',εξωτερικό'',μέσα σε αεροπλάνο ,λες και πηγαίνουν με αυτό στο ΤΕΙ. Και βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πολυτελή αυτοκίνητα(Ferrari, Porsche κλπ.) Διότι ξέχασαν ότι είναι από χωριό και οι παππούδες τους βόσκανε πρόβατα,που δεν είναι καθόλου υποτιμητικό και το λέω ειλικρινά, αυτοί είναι που θέλουν να το ξεχάσουν!!!!
Διάβασε όμως κανείς τους όρους χρήσεις πριν κάνει κλίκ??
Όταν κανείς εγγράφεται στο Facebook παραχωρεί το δικαίωμα στην εταιρεία να διακινεί τα προσωπικά του δεδομένα σε τρίτους!!!!!


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός