Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

21 Ιανουαρίου 2011

Επεισόδιο Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια με φωτογράφο !!



Επεισόδιο με φωτορεπόρτερ που τους τραβούσε φωτογραφίες παρά την θέλησή τους είχαν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια.


Όπως αποκάλυψε το Star, το ζευγάρι έβγαινε από το σπίτι όπου διαμένει πλέον στην Γλυφάδα, αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν ξαφνικά «πετάχτηκε» μπροστά του ένας φωτορεπόρτερ. Ο άγνωστος άνδρας είχε κρυφτεί σε κάποιο σημείο πολύ κοντά στην πολυκατοικία που μένει το ζευγάρι και μόλις τους είδε να βγαίνουν, τους ακολούθησε.

Αμέσως άρχισε να τραβά φωτογραφίες τον Μιχάλη και την Ζέτα, οι οποίοι, όπως είπαν αργότερα, είδαν το φλας της μηχανής να αναβοσβήνει δεκάδες φορές μέσα σε ελάχιστα μόλις λεπτά. Οι δυο τουςζήτησαν από τον φωτογράφο να σταματήσει να τους τραβάει, αλλά εκείνος δεν τους άκουσε και συνέχισε απτόητος να τους κυνηγά, δεδομένου του ότι γνωρίζει πολύ καλά πως πρόκειται για το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της σοουμπιζ, που όλοι «δίνουν μάχη» έστω για ένα κοινό τους πλάνο.

Προκειμένου λοιπόν ο φωτορεπόρτερ να έχει έστω και μία παπαρατσίστικη φωτό του λαμπερού ζευγαριού, συνέχισε απτόητος. Δεν υπολόγισε όμως την οργή του Μιχάλη και της Ζέτας, οι οποίοι εντωμεταξύ, είχαν γίνει έξαλλοι που ο φωτογράφος δεν σεβόταν την επιθυμία τους και τραβούσε συνεχώς.

Το ζευγάρι σταμάτησε να προχωρά και άρχισε να διαπληκτίζεται με τον άνδρα. Μάλιστα, οι φωνές και τα ουρλιαχτά τους μέσα στα στενά της Γλυφάδας ανησύχησαν τόσο πολύ τους κατοίκους, που στο άκουσμα αλλά και το θέαμα που αντίκρισαν, με τον Μιχάλη να έχει έλθει σχεδόν στα χέρια με τον φωτογράφο, κάλεσαν την αστυνομία για να τους χωρίσει.

Στο σημείο κατέφθασε περιπολικό, ενώ οι άνδρες της αστυνομίας προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα οξυμένα πνεύματα.

Ο Μιχάλης και η Ζέτα δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να δώσουν συνέχεια στο θέμα. Ούτε μήνυση προτίθενται να καταθέσουν, ούτε το φιλμ της μηχανής ζήτησαν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν και οι δυο δεν θέλουν ακόμη να δώσουν στην δημοσιότητα έστω και μία κοινή τους φωτογραφία, από την στιγμή που είδαν φλας να αναβοσβήνει, το αποτέλεσμα θα φανεί σε κάποιο περιοδικό.      

Από την πλευρά του, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε σε στενούς του συνεργάτες ότι επεισόδιο όντως υπήρξε, όχι όμως στην έκταση που ισχυρίζονται τα Μέσα. 


star

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός