Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

23 Ιανουαρίου 2011

Ελένη Φουρέιρα: «οι άνδρες είναι διστακτικοί μαζί μου»






Ερωτευμένη, σίγουρη για την σχέση της και ανώριμη να κάνει οικογένεια δηλώνει η Ελένη Φουρέιρα, προσθέτοντας πως οι άνδρες είναι πλέον διστακτικοί απέναντί της. Όσο για την εξωτερική εμφάνιση; «Το να είσαι σέξι είναι προτέρημα», επισημαίνει.


Μιλώντας στην εφημερίδα «Real News», η νεαρή τραγουδίστρια μιλά για τον έρωτά της με τονΚωνσταντίνο Γαλανό για τον οποίο έχει χυθεί πολύ μελάνι. «Κάθε σχέση έχει πολλά σκαμπανεβάσματα: χωρίζεις, τα ξαναβρίσκεις...», λέει και προσθέτει πως είναι πολύ σίγουρη για την σχέση της και ευτυχισμένη.

«Η αλήθεια είναι ότι οι άνδρες δεν με φλερτάρουν όπως παλιότερα. Πλέον είναι πιο διστακτικοί», εξομολογείται η Ελένη και ξεκαθαρίζει πως αυτή την στιγμή δεν θα έκανε οικογένειαγιατί δεν θεωρεί ώριμο τον εαυτό της.

Η εξωτερική της εμφάνιση δεν περνά σε καμία περίπτωση απαρατήρητη και η ίδια το αναγνωρίζει. Όπως λέει, «το να είσαι σέξι είναι προτέρημα, αρκεί να μην είναι χυδαίο. Κι εγώ , πιστεύω ότι το έχω καταφέρει πολύ καλά».

«Οι άνθρωποι είμαστε άπληστοι. Ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι και με τίποτα. Όσο προχωράς θέλεις να κάνεις κι άλλα», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης και συμπληρώνει πως μπορεί να μην έχει βγάλει τα τρελά λεφτά από την δουλειά της αλλά πλέον δεν χρειάζεται δανεικά!

Μιλώντας για την νίκη της στο «Just The 2 Of Us», η Ελένη εξομολογείται πως ένιωσε μεγάλη χαρά και το πρώτο πράγμα που είπε στον Παναγιώτη Πετράκη ήταν «σ’ αγαπώ». Μετά τον τελικό του σόου είχε ανάγκη από ξεκούραση και αυτό έκανε, ενώ η πρώτη που της έστειλε συγχαρητήρια ήταν η Νατάσσα Θεοδωρίδου που της έγραψε σε sms «είμαι πολύ περήφανη για σένα».

star.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός