Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

12 Μαρτίου 2015

Nα γιατί λύσσαξαν οι Τούρκοι …Στο μίλι τους είχαν οι Πιλότοι μας!


 Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα φαίνονται να αλλάζουν στο Αιγαίο ,αφού πνέει άλλος αέρας και το ηθικό των πιλότων μας είναι στα ύψη ! 
Ούτε ήταν τυχαία η αποκάλυψη που έκανε ο νέος Α/ΤΑ Αντιπτέραρχος Χριστοδούλου κατά την Παράδοση -Παραλαβή του Αρχηγείου είπε χαρακτηριστικά : (Τώρα αισθάνονται οι Τούρκοι την καυτή ανάσα των Πολεμικών μας στο σβέρκο τους !).

Ο Αντιπτέραρχος Χριστοδούλου ήταν ο Υπαρχηγός του Α/ΤΑ την περασμένη Παρασκευή όταν οι Τούρκοι γνωρίζοντας οτι ο ΥΕΘΑ Καμμένος με στην Στρατιωτική Ηγεσία εκτός του Αρχηγού ΓΕΑ επισκέπτονταν τα ακριτικά νησιά !

Οι Τούρκοι φαίνεται οτι είχαν αποφασίσει να στήσουν» SHOW » στο ΑΙγαίο επιχειρώντας να δείξουν στον Καμμένο οτι αυτοί κάνουν κουμάντο στο Αιγαίο …Αλλά εδώ την πάτησαν !

Διασπορά μαχητικών, περιπολίες και εντολή για άμεση εμπλοκή ήταν οι διαταγές του ΓΕΑ προς το Α/ΤΑ που τις υλοποίησε χωρίς κανείς να πάρει μυρωδιά !

Αποτέλεσμα τα Τούρκικα να σκάσουν με τρία ζεύγη και να βρεθούν απέναντι σε οκτώ Ελληνικά μαχητικά που τους πήραν στο κυνήγι με το που έφτασαν στο FIR Αθηνών ! (Το Τουρκικό Αρχηγείο στην Σμύρνη είχε χρονομετρήσει άπειρες φορές την αντίδραση των Ελληνικών με τα CN-235 που έφταναν απο τη Σκύρο …Αλλά )

Οι Τούρκοι ανέφεραν οτι από παντού υπάρχουν Μαχητικά των Ρωμιών που έσπαγαν τους σχηματισμούς …Η (Υπερπτήση) των Τούρκων εγινε από ένα μαχητικό που το κυνηγούσε Ελληνικό !

Ενώ στο Αγαθονήσι ο Έλληνας Χειριστής είχε τον Τούρκο στο μίλι και καρφωμένο στο σταυρό πρίν ο Τούρκος το βάλει στα πόδια και φτάσει μέχρι το …την άλλη ακτή του Αιγαίου !

Μετά τον κάζο που πάθανε οι Τούρκοι βγήκαν την άλλη ημέρα με ανακοίνωση του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου για παραβίαση του Εθνικού τους Χώρου και πτήση Ελληνικών μαχητικών πάνω απο έδαφος της Τουρκίας και μάλιστα ενημέρωσαν το ΝΑΤΟ για αυτό !

Σε επιχειρησιακό επίπεδο στην Συμμαχία που έχουν real time εικόνα από τους Ουρανούς του Αιγαίο μόνο καλά λόγια δεν λένε για την Τουρκική Πολεμική Αεροπορία !


 Πηγή....veteranos.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός