Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

4 Φεβρουαρίου 2014

Τα δέκατα «γενέθλιά» του γιορτάζει το Facebook

 
Τα δέκα του χρόνια «κλείνει» σήμερα το Facebook, και το «γιορτάζει» δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες του να ανατρέξουν στην παρουσία τους στο κοινωνικό δίκτυο μέσω μιας ειδικής λειτουργίας, του Look Back.



Το Look Back επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθήσουν ένα βίντεο, μία συλλογή φωτογραφιών ή να δουν ένα ευχαριστήριο μήνυμα της εταιρείας, αναλόγως του υλικού που έχουν ανεβάσει και της δραστηριότητάς τους στο δίκτυο.
«Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι μέχρι τώρα, και είμαι ευγνώμων που ήμουν κομμάτι του. Είναι σπάνιο το να μπορείς να αγγίξεις τις ζωές τόσων ανθρώπων, και προσπαθώ να θυμίζω στον εαυτό μου να αξιοποιώ όσο το δυνατόν καλύτερα κάθε ημέρα και να έχω την μεγαλύτερη επίδραση που μπορώ να έχω» γράφει ο ιδρυτής του, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, σε ανακοίνωσή του.
Συνεχίζοντας, ο Ζούκερμπεργκ αναφέρει ότι, μέχρι τώρα, μόνο το ένα τρίτο του κόσμου έχει πρόσβαση στο Ίντερνετ. «Την επόμενη δεκαετία, έχουμε την ευκαιρία και την ευθύνη να διασυνδέσουμε και τα άλλα δύο τρίτα» προσθέτει.
Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Facebook, τα κοινωνικά δίκτυα αυτή τη στιγμή έχουν να κάνουν κυρίως με τον διαμοιρασμό στιγμών, ωστόσο αυτό θα αλλάξει την επόμενη δεκαετία, καθώς «θα σας βοηθούν να απαντήσετε σε ερωτήματα και να λύνετε πολύπλοκα προβλήματα». Παράλληλα, εκφράζει την πεποίθησή του ότι η τεχνολογία την επόμενη δεκαετία θα δώσει τη δυνατότητα δημιουργίας πολλών τρόπων για την καταγραφή και τη μετάδοση «νέων ειδών εμπειριών».







Πηγή...  www.naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός