Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

22 Φεβρουαρίου 2014

Πώς να φλερτάρεις σωστά και με επιτυχία στο Facebook


Χρησιμοποίησε το πιο διαδεδομένο social network για να γεμίσεις την ερωτική σου ζωή με ενδιαφέρουσες υπάρξεις. Υπάρχουν πολλές εκεί έξω...


Περνάς αμέτρητες ώρες μπροστά από το Facebook κοιτώντας προφίλ φίλων σου, παίζοντας παιχνίδια, γιατί να μην το χρησιμοποιήσεις για να βρεις τον έρωτα της ζωής σου; Εντάξει ας μην υπερβάλλουμε... Μπορείς όμως να "χτυπήσεις" γκόμενα και να περάσεις καλά. Η συνέχεια είναι στο χέρι σου.


Βήμα 1ο: Βρες όλους τους φίλους σου
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις στο facebook είναι να βρεις όλους τους φίλους σου, τους συμμαθητές, τους συμφοιτητές σου κτλ. Ένας εύκολος τρόπος είναι το «Friend Finder» που μεταφέρει τις διευθύνσεις των φίλων σου από το email σου έτσι ώστε να μπορέσεις να δεις ποιοι από αυτούς έχουν λογαριασμό στο facebook. Θα εκπλαγείς με το πόσους φίλους σου μπορείς να βρεις.

Βήμα 2ο: Οι φίλοι των φίλων σου
Το επόμενο βήμα είναι να αρχίσεις να τσεκάρεις τους φίλους των φίλων σου. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πετύχεις. Μπορείς να παρακολουθείς τις κινήσεις των φίλων σου στο facebook κι όταν θα δεις ότι θα σχολιάσουν σε κάποια φωτογραφία κάποιας κοπέλας που σου αρέσει μπορείς να μπεις και να τη σχολιάσεις κι εσύ. Εάν το προτιμάς όμως μπορείς να τους στείλεις κατευθείαν μήνυμα αντί να σχολιάσεις τις φωτογραφίες της. Εάν ενδιαφέρονται τότε θα σου απαντήσει. Όμως πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσεις το facebook, όπως φαίνεται να τονίζει ο δημιουργός της μέσα από την ταινία The Social network. Δεν είναι ιστοσελίδα για online dating γι' αυτό πρέπει να προσέξεις πως θα φερθείς. Επίσης πρόσεξε πως θα έχεις διαμορφώσει το προφίλ σου. Δεν πρέπει να φαίνεται λες και ψάχνεις να γνωρίσεις γυναίκες. Παίξτο διακριτικός προβάλλοντας κυρίως τον τρόπο ζωής σου. Εάν απλά αρχίσεις να την πέφτεις σε γυναίκες έτσι στο άσχετο σίγουρα δεν θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σκέψου μακροπρόθεσμα, με όσο περισσότερους ενδιαφέροντες ανθρώπους είσαι συνδεδεμένος και διατηρείς κάποια σχέση τόσο το πιθανότερο είναι να γνωρίσεις μια ενδιαφέρουσα κοπέλα.

Βήμα 3ο: Συνδέσου με έμμεσο τρόπο με γυναίκες που σε ενδιαφέρουν
Μην κάνεις το λάθος και αρχίσεις να της την πέφτεις από το πρώτο λεπτό. Απλά στείλε ένα αίτημα φιλίας και φρόντισε να συμπεριλάβεις και κάποιο μήνυμα μαζί με αυτό όπως «Γεια σου! Είδα ότι έχουμε κοινό φίλο τον Γιώργο… παρατήρησα ότι σου αρέσει και σένα το σκι, σε ποιες πίστες πήγες φέτος;» Με αυτό τον τρόπο θα νιώσει μια σχετική οικειότητα και θα είναι ευκολότερο να σε δεχτεί. Επίσης μπορεί να μην το παραδεχόμαστε αλλά όλοι θέλουμε να έχουμε έναν μεγάλο αριθμό φίλων έτσι ώστε οι γυναίκες να θέλουν να μας κάνουν add.

Βήμα 4ο: Εκμεταλλεύσου τα εργαλεία που σου δίνονται
Το facebook σου παρέχει πολλά εργαλεία για να πετύχεις τον σκοπό σου και να πλησιάσεις τις γυναίκες που σε ενδιαφέρουν. Εκμεταλλεύσου όλα τα applications που σου δίνονται όπως η αποστολή ψηφιακών ποτών ή δώρων ή και η συμμετοχή σε ερωτηματολόγια για τους φίλους που έχεις. Ακόμα μπορείς να δημιουργήσεις ένα γκρουπ βασισμένο σε κάτι που σου αρέσει ιδιαίτερα. Προσπάθησε όμως να αποφύγεις θέματα όπως το Warcraft, το ποδόσφαιρο και τις γυναίκες. Φρόντισε να έχει ένα θέμα που θα ενδιαφέρει και γυναίκες όπως για παράδειγμα κάποια τηλεοπτική σειρά. Η πρόσκληση της στο γκρουπ σου είναι μια καλή αφορμή για να επικοινωνήσεις μαζί της.

Βήμα 5ο: Άρχισε να δημιουργείς ευκαιρίες
Θυμήσου ότι όλο αυτό είναι μονάχα ένα ψηφιακό παιχνίδι. Η επικοινωνία σας δεν υπάρχει στη πραγματικότητα και είναι καθαρά στο χέρι σου να δημιουργηθεί μια πραγματική επαφή. Για να το καταφέρεις αυτό θα μπορούσες να προκαλέσεις κόσμο σε κάποιο event που πρόκειται να παρακολουθήσεις. Μια Παρασκευή βράδυ οργάνωσε ένα happy hour στο αγαπημένο σου μπαράκι ή δημιούργησε ένα γκρουπ για γευσιγνώστες με τους οποίους θα μπορούσατε να βρίσκεστε και να επιδίδεστε σε γευσιγνωσία. Με αυτό τον τρόπο θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά τα άτομα που σε ενδιαφέρουν συμπεριλαμβανομένου και ωραίων γυναικών.








 Πηγή....menslounge.gr


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός