Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

5 Δεκεμβρίου 2013

Πόσο στοιχίζει το iPhone 5S ανά τον κόσμο..!


Στην Ευρώπη η χώρα μας βρίσκεται στις 5 πιο ακριβές τιμολογήσεις 
Ένα πολύ ωραίο πείραμα που οπτικά και άμεσα απεικονίζει το πόσο κοστίζει το iPhone 5S ανά τον κόσμο έκανε το MobileUnlocked.






Τα δεδομένα μπορείτε να τα δείτε τόσο σε δολάρια όσο και σε αγγλικές λίρες καθώς επίσης και να αλλάξετε τις τιμές προσθέτοντας τους φόρους για κάθε περιοχή. Οι φόροι όπως φαντάζεστε έχουν μεγάλη διαφοροποίηση ανά την υφήλιο και είναι καθοριστικός παράγοντας για την τελική λιανική τιμή του iPhone.




Στην Ευρώπη η χώρα μας βρίσκεται στις 5 πιο ακριβές τιμολογήσεις καταλαμβάνοντας την 4η θέση ενώ την πρώτη καταλαμβάνει η Τουρκία. Η Ελβετία είναι ο φτηνότερος προορισμός με την Τσεχία και το Ηνωμένο Βασίλειο να ακολουθούν.

Στον παγκόσμιο χάρτη η χώρα μας δεν αλλάζει πάλι δραματικά θέση μιας και πάλι βρίσκεται στις 5 πιο ακριβές τιμολογήσεις καταλαμβάνοντας την 5η θέση με την Ιορδανία να έρχεται πρώτη αφήνοντας πίσω την Τουρκία στην 2η θέση.

Δείτε εδώ τις τιμές








 Πηγή.. .newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός