Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

7 Δεκεμβρίου 2013

Υπάρχει τελικά φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας;


Ένα ερωτηματολόγιο που δόθηκε σε 88 ζευγάρια φίλων, έδειξε πως τις περισσότερες φορές η φιλία χαλάει απο τη μεριά του άντρα και όχι της γυναίκας.


 Ο λόγος είναι πως οι άντρες είναι πολύ πιθανό να αισθανθούν ερωτική έλξη για τη γυναίκα-φίλη, σε αντιθεση με τις γυναίκες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν δείχνουν ερωτικό ενδιαφέρον για τον άντρα-φίλο τους.

Επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον αποτελεί άλλο ένα στοιχείο. Οι άντρες δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα στο να συνάψουν φιλική σχέση με μια δεσμευμένη γυναίκα που τους αρέσει, σε αντίθεση με τις γυναίκες οι οποίες δεν θεωρούν πόλο έλξης ένα δεσμευμένο άντρα.

Η έρευνα τελειώνει με μια συμβουλή προς τις γυναίκες: "Αν ο φίλος σας κάποια στιγμή εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον, πρέπει να είστε έτοιμες να το αντιμετωπίσετε. Αν τον βλέπετε και εσείς ερωτικά, σίγουρα ξέρετε πως θα αντιδράσετε! Αν όμως ισχύει το αντίθετο, πρέπει να να είστε πολύ προσεκτικές. Αν θέλετε να παραμείνετε φίλοι, δεν πρέπει να του δώσετε την αίσθηση απόρριψης. Είναι καλύτερο να δείξετε κολακευμένη, που ένας τόσο γοητευτικός άντρας έδειξε ενδιαφέρον (ακόμα και να μην είναι τόσο πολύ γοητευτικός) αλλά ταυτόχρονα να του δώσετε να καταλάβει πως δεν θέλετε να θυσιαστεί μια φιλία στο βωμό μιας ερωτικής σχέσης".


Πηγή... tro-ma-ktiko.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός