Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

13 Νοεμβρίου 2012

Χάρτης πανικού από τη Τουρκία, για τα κοιτάσματα στη Κύπρο !


Η Τουρκία είναι δύσκολο να ξεπεράσει το γεγονός ότι η Κύπρος κατόρθωσε με κατάλληλους χειρισμούς να προχωρήσει στις έρευνες για φυσικό αέριο και πετρέλαιο και να είναι έτοιμη να αρχίσει σύντομα την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων που έχουν εντοπιστεί.

Έχοντας πλέον “δεσμούς χρήματος και κέρδους” με το Ισραήλ, έχει καταφέρει να προσελκύσει τις μεγαλύτερες εταιρείες του πλανήτη για τις έρευνες και την εξόρυξη κοιτασμάτων από υπόλοιπα “οικόπεδα” που βρίσκονται υπό την κυριαρχία της.


Η Τουρκία αντιδρά και τις περισσότερες φορές το κάνει σπασμωδικά. Η στρατιωτική παρουσία που επιχείρησε πέριξ του οικοπέδου 12 , προσέκρουσε σε ναυτικές δυνάμεις όλων των μεγάλων χωρών που έχουν πλέον μεγάλα συμφέροντα να εξυπηρετήσουν στο θαλάσσιο χώρο της νοτιο-ανατολικής Μεσογείου.

Η προσπάθεια της Τουρκίας βέβαια δεν πρόκειται να σταματήσει. Οι χάρτες που κατά καιρούς δημοσιεύονται σε εφημερίδες της ,όπως η Hurriyet απλά αποδεικνύουν ότι το “ανατολίτικο πείσμα” δεν πρόκειται να ξεθυμάνει έτσι εύκολα.

Η Τουρκία απειλεί “θεούς, δαίμονες” και όλες τις εταιρείες που έχουν εκφράσει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για να συνεργαστούν με την Κύπρο. Η Τουρκία και η κυβέρνηση του κ.Ερντογάν θα παίξει μέχρι τέλους ένα παιχνίδι εκβιασμών και πιέσεων που από την αρχή γνωρίζει ότι έχει χαμένο.

Αρκεί η κυπριακή πλευρά να εξακολουθήσει να “παίζει” με ψυχραιμία και σοβαρότητα.


Πηγή... onalert.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός