Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

28 Νοεμβρίου 2012

Σπουδαία συνεργασία Ηρακλή με την Βέρντερ Βρέμης

Στόχος η λήψη τεχνογνωσίας και την ανταλλαγή παικτών

Συνεργασία με τη Βέρντερ Βρέμης ξεκινάει το επόμενο διάστημα ο Ηρακλής, έχοντας ως σκοπό τη λήψη τεχνογνωσίας και την ανταλλαγή παικτών.


Η αρχή γίνεται με τη γερμανική ομάδα και στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας τέσσερις ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του «Γηραιού» βρίσκονται στον προθάλαμο για να δοκιμαστούν από τους Γερμανούς.

Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Μαυρίδη, Αλέξανδρο Λαβιδά, Δούκα Λεφίδη και Αστέριο Μούχαλη, οι οποίοι δείχνουν εξελίξιμοι παίκτες και η ηλικία τους δεν ξεπερνά τα 18 χρόνια.

Ο πρώτος, μάλιστα, βρίσκεται από χθες στη Βρέμη για να δοκιμαστεί μέσα στην εβδομάδα στη δεύτερη ομάδα της Βέρντερ, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν στη συνέχεια και οι άλλοις τρεις ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές

Η SportDay παρουσίασε τους τέσσερις νεαρούς παίκτες

Αλέξανδρος Μαυρίδης: Πρόκειται για τον μεγαλύτερο σε ηλικία παίκτη της ποδοσφαιρικής παρέας και αυτός που εγκαινιάζει τη συνεργασία με τους Γερμανούς. Είναι 18 ετών (γεννημένος το 1994) και αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Αλέξανδρος Λαβιδάς: Είναι 16 ετών (γενν. το 1996) και παίζει με την ίδια ευκολία ως στόπερ και ως αμυντικός παίκτης. Ενας παίκτης για δύο θέσεις.

Δούκας Λεφίδης: Είναι 17 ετών (γενν. το 1995), παίζει όλη την αριστερή πλευρά κι έχει πολύ καλό αριστερό πόδι.

Αστέριος Μούχαλης: Ο βενιαμίν τη τετράδας. Στα 15 του (γενν. το 1997) έχει καταφέρει να παίζει στην ομάδα Νέων και η θέση του είναι δεξί μπακ.Πηγή: sport-fm.gr 


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός