Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

6 Σεπτεμβρίου 2014

35% των ενήλικων Βρετανών κοιμάται αγκαλιά με.... το αρκουδάκι του!!

Το 35% των ενηλίκων Βρετανών, παραδέχονται ότι κοιμούνται αγκαλιά με ένα αρκουδάκι, το οποίο λειτουργεί ως αγχολυτικό και τους βοηθά να κάνουν καλύτερο ύπνο, σύμφωνα με έρευνα.




Η έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 6000 Βρετανοί, έγινε για λογαριασμό της αλυσίδας ξενοδοχείων Travelodge, με αφορμή τα συνολικά 75.000 ξεχασμένα αρκουδάκια που βρέθηκαν στα 452 ξενοδοχεία της αλυσίδας στην Αγγλία.

Το 25% των αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα ανέφεραν ότι σε όλα τα επαγγελματικά ταξίδια τους παίρνουν μαζί και το αρκουδάκι τους, καθώς, σύμφωνα με τους περισσότερους, τους θυμίζει το σπίτι τους και τους βοηθά να κοιμηθούν πιο ήρεμα και χωρίς στρες.

Παράλληλα, το 51% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι κοιμούνται ακόμα με το αρκουδάκι που είχαν ως παιδιά, ενώ 1 στους 10 εργένηδες παραδέχτηκε ότι κρύβει το αρκουδάκι του όταν κάποια γυναίκα κοιμάται σπίτι του.

Στην περίπτωση των παντρεμένων, το 14% απάντησε ότι κρύβει το αρκουδάκι όταν δέχεται επισκέψεις από φίλους ή συγγενείς.

Τέλος, 15% των αντρών, έναντι 10% των γυναικών ανέφεραν ότι θεωρούν το αρκουδάκι τους τον καλύτερό τους φίλο και μοιράζονται μαζί του όλα τους τα μυστικά, ενώ 26% των αντρών συμμετεχόντων είπαν ότι είναι απολύτως αποδεκτό να έχεις αρκουδάκι, ανεξάρτητα από την ηλικία σου.


www.iefimerida.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός