Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Σεπτεμβρίου 2014

Ο άντρας με χιούμορ ...κερδίζει τις γυναίκες!



Ένα ινδικό ρητό λέει: «Κάνε μια γυναίκα να γελάσει και είναι δική σου». Παράλληλα με τους κοιλιακούς σου, ξεκίνα λοιπόν να δουλεύεις και το χιούμορ σου.




Στις γυναίκες αρέσει να γελάνε. Σε όλες τις γυναίκες, ακόμη και σε εκείνες που δεν έχουν τόση πλάκα οι ίδιες. Σε έρευνα που διεξήγαγε γνωστή εταιρία καλλυντικών, το 99% των γυναικών προτιμούν έναν αστείο άντρα, αντί για έναν εμφανισιακά τέλειο. Και επειδή μάλλον δεν θα πέσεις στο 1% που απομένει, ετοιμάσου να τις κάνεις να γελάσουν. Θα δεις ξαφνικά τα κορίτσια αντί να χαζεύουν τα μάτια του ωραίου, να κρέμονται από τα χείλη του αστείου. Τα δικά σου χείλη.

1. Ο Αστείος φαίνεται αυτομάτως και έξυπνος
Σε αντίθεση με τον Ωραίο, που τα στερεότυπα τον θέλουν να μην συγκεντρώνει τις χάρες όλες (για να εξηγούμαστε, το χαζό κλισέ πως οι όμορφες είναι ηλίθιες ισχύει και για το άλλο φύλο), ο Αστείος μοιάζει, από την πρώτη κιόλας επαφή, να είναι εύστροφος, με υψηλή αντιληπτική ικανότητα και κοφτερό μυαλό. Μπορεί να μην ήταν σε θέση να λύσει πρωτοβάθμια εξίσωση, μπορεί να έβγαλε το Λύκειο με βάση, άλλα μπούφο, ούφο και τα σχετικά δεν τον έλεγε κανείς. Η ικανότητά του να επεξεργάζεται τις πληροφορίες και τα ερεθίσματα που λαμβάνει και να τα μετουσιώνει σε ξεκαρδιστικές ατάκες και πράξεις, τον κάνει να φαίνεται έξυπνος. Και, μεταξύ μας, μάλλον είναι.

2. Ο Αστείος μοιάζει να μη έχει ανάγκη τις γυναίκες
Και ειδικά τις πολύ ωραίες γυναίκες. Αυτές που συνήθως οι άντρες τις παρακαλάνε, τις γεμίζουν λουλούδια και δώρα, τις λούζουν με φτηνά κομπλιμέντα. Ο Αστείος δεν πρόκειται να το κάνει αυτό, διότι ο αστείος έχει μια φυσική τάση να απομυθοποιεί τα πάντα. Δεν θα τρέξει πίσω από το δαντελωτό εσώρουχο της, δεν θα φιλήσει το χώμα που πατάει – αν και είναι ο μόνος που ενδέχεται να το κάνει, ειρωνικά, με μοναδικό σκοπό του να την διασκεδάσει. Γιατί έτσι φλερτάρει ο αστείος, προσπαθεί να την κάνει να γελάσει. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερο κομπλιμέντο από αυτό.

3. Ο χρόνος είναι με το μέρος του Αστείου
Ο Ωραίος κερδίζει τις πρώτες εντυπώσεις. Αλλά ο χρόνος είναι με το μέρος του Αστείου. Όταν ο Ωραίος θα χάνει την αρχική του αίγλη επειδή το κορίτσι αρχίσει να βαριέται, ο Αστείος θα κερδίζει έδαφος ώρα με την ώρα, ατάκα την ατάκα. Και σιγά σιγά στα μάτια της θα αρχίσει εκείνος να φαίνεται ο ενδιαφέρων τύπος του πάρτι.

4. Ο Αστείος μοιάζει να έχει λιγότερα ελαττώματα
Δεν παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά, δεν είναι μουρτζούφλης, δεν θυμώνει εύκολα. Αμέσως – αμέσως από τη λίστα με τα πιθανά ελαττώματα διαγράφονται μερικά πολύ σημαντικά, όπως η σοβαροφάνεια, η μιζέρια και η νευρικότητα. Ο Ωραίος πρέπει να ιδρώσει για να αποδείξει πως δεν τον χαρακτηρίζουν αυτά ούτε εκείνον. Όσο για τα πραγματικά ελαττώματα του Αστείου, εξωτερικά ή εσωτερικά, έχει βρει ένα αλάνθαστο κολπάκι για να τα διαχειρίζεται: αυτοσαρκάζεται, τα χλευάζει πρώτος, κάνοντας τα φαίνονται ασήμαντα, αμελητέα.

5. Ο Αστείος έχει δουλέψει την προσωπικότητά του
Σε αντίθεση με τον Ωραίο, που γεννήθηκε ωραίος, ο Αστείος έπρεπε να χτίσει τη λαμπερή προσωπικότητά του. Ειδικά αν τα γονίδια της εξωτερικής εμφάνισης δεν του συμπεριφέρθηκαν και πολύ καλά, έπρεπε να δουλέψει διπλά, για να καταφέρει με κάποιο τρόπο να τον προσέξουν τα κορίτσια. Και το κατάφερε. Ήταν ο πιτσιρικάς που έκανε την όμορφη της τάξης να γελάει δυνατά, να τον χτυπάει παιχνιδιάρικα στον ώμο και να τον σκέφτεται στο δρόμο προς το σπίτι χαμογελώντας πονηρά – την ώρα που ο Ωραίος έπαιζε μπάσκετ με τους φίλους του.

6. Η χημεία βοηθάει τον Αστείο
Με το γέλιο απελευθερώνονται ενδορφίνες, το φυσικό ναρκωτικό του οργανισμού για να χαλαρώνουμε, να νιώθουμε καλά και να αποβάλλουμε το στρες. Είναι οι ίδιες ορμόνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του σεξ και είναι εθιστικές. Όταν ο Αστείος κάνει κάποια να γελάει με την καρδιά της, το σώμα της γεμίζει με αυτή τη μαγική οπιοειδή ουσία, οι άμυνές της πέφτουν και είναι δεκτική να του ανοιχτεί περισσότερο και να αποκτήσει στενότερες επαφές μαζί του. Θα αναζητήσει σύντομα ξανά τη συντροφιά του, για να πάρει τη δόση της. Ο Αστείος πουλάει την ενδορφίνη.

7. Ο Αστείος δεν έχει ανταγωνισμό
Ή τουλάχιστον έτσι δείχνει. Ο αστείος είναι πάντα cool, δεν ζηλεύει, δεν νευριάζει, δεν στρεσάρεται. Ο Αστείος δεν απειλείται από άλλα αρσενικά, όσο ωραία, δυνατά, επιτυχημένα ή ευκατάστατα και να είναι. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Αστείος να κάτσει να τσακωθεί ή να πιαστεί στα χέρια με κάποιον που θα τον ενοχλήσει. Θα κάνει ένα σαρκαστικό αστείο εις βάρος τους και να τον εκμηδενίσει στα μάτια της συνοδού του. Ο Αστείος θα νιώσει ότι απειλείται μόνο όταν βρεθεί ένας δεύτερος Αστείος στην παρέα, στην οποία περίπτωση θα επιδοθούν σε ένα φανταστικό πινγκ πονγκ ατάκας, μια μοναδική επίδειξη χιούμορ που λίγες τυχερές θα είναι εκεί για να απολαύσουν. Αυτό το μοναδικό θέαμα είναι για τις γυναίκες ό,τι είναι για σένα δύο ημίγυμνα, λάγνα κορίτσια που παλεύουν μέσα σε ζελέ: δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις, ιδανικά τα θες και τα δύο.

8. Ο Αστείος είναι διαχρονικός
Οι γυναίκες βλέπουν μακροπρόθεσμα και ψάχνουν να βρουν σε έναν άντρα χαρακτηριστικά που αντέχουν στο χρόνο. Ο Αστείος είναι σαν το παλιό καλό κρασί – με τα χρόνια δεν αλλοιώνεται, βελτιώνεται. Ο Αστείος θα την διασκεδάζει μέχρι τα βαθιά γεράματα, θα της χορεύει με τη μαγκούρα και θα της κρύβει τη μασέλα. Ο Ωραίος θα έχει γίνει μουστόγρια.
Αν είσαι Αστείος λοιπόν, έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι.
Το μοναδικό πρόβλημα που προκύπτει είναι το εξής: Αν δεν είσαι Ωραίος, πιθανότατα το ξέρεις πως δεν είσαι ωραίος. Αν δεν είσαι αστείος, πάλι αστείος νομίζεις πως είσαι...



Πηγή armageddon

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός