Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

20 Σεπτεμβρίου 2014

Οι σωστές οδηγίες για το «καμάκι» στο διαδίκτυο.


Πώς να «ρίξετε» την κοπέλα που σας ενδιαφέρει Το διαδίκτυο σου δίνει την ευκαιρία να συζητάς με ανθρώπους απ' όλο τον κόσμο. Μη χάνεις λοιπόν την ευκαιρία.

Το ψηφιακό φλερτ με κορίτσια είναι πολύ διασκεδαστικό και τελικά, άμα το χειριστείς καλά, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο χειροπιαστό. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες, στη χειρότερη θα «σερφάρεις» ευχάριστα, στην καλύτερη μπορεί στο τέλος να «φας» και τίποτα!

1. Δείξ' της το ενδιαφέρον σου! Δημοσίευσε σχόλια, video και φωτογραφίες στις σελίδες της στο MySpace και το Facebook.

2. Στείλ' της το link για κάτι που μπορεί να την ενδιαφέρει, ενώ κάνετε chat. Θα σου δώσει την ευκαιρία να έχετε ένα αντικείμενο συζήτησης.

3. Πες της πως έχει καταπληκτικό χιούμορ, όταν σου πει κάτι αστείο. Ακόμα κι αν δεν είναι και τόσο αστείο στην πραγματικότητα.

4. Κάνε χρήση emoticons. Μπορεί να είναι δύσκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ενώ είσαι online, αλλά τα emoticons θα σε βοηθήσουν!

5. Βγάλ' της ένα παρατσούκλι που θα το χρησιμοποιείς όταν τη συναντάς στο Internet. Τα «γλύκα», «μωρό», «όμορφη», όσο γελοία κι αν σου ακούγονται, πιάνουν πάντα.www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός