Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

6 Απριλίου 2014

8 κινήσεις που δεν κάνεις ποτέ σε γυναίκα που σε ενδιαφέρει... (φώτο)



Εδώ θα διαβάσετε για 8 κινήσεις σώματος που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ μπροστά σε μια γυναίκα. Και δώστε ιδιαίτερη προσοχή, διότι… άμα δεν το πράξετε σωστά θα την πατήσετε άσχημα!!




8. Σκυφτή πλάτη

Αυτή η κίνηση προκαλεί άγχος στην γυναίκα μόλις σε δει. Θα πρέπει να είσαι πιο χαλαρός και αυτό θα γίνει όταν ακουμπήσεις την πλάτη σου πίσω στο κάθισμα.
7.Πεσμένοι ώμοι

Εδώ είναι θέμα και μόνο αυτοπεποίθησης. Πρέπει να φανείς σίγουρος για τον εαυτό σου και αυτό δεν θα το πετύχεις άμα είναι πεσμένοι οι ώμοι σου!
6.Σφιχτά χέρια σαν γροθιά

Δείχνει ότι είσαι επιφυλακτικός για κάτι ή πολύ σκληρός. Πρέπει να αφήνεις τα χέρια σου ελεύθερα και όχι σαν γροθιές έτοιμες να χτυπήσουν κάποιον.
5.Κοιτάει αλλού εκτός των ματιών

Για να δείξεις στο κορίτσι σου, ότι ενδιαφέρεσαι για αυτό που λέει, πρέπει να την κοιτάς στο πρόσωπο. Έτσι θα καταλάβει ότι της δίνεις σημασία και δεν πετάει λόγια του αέρα. Συν τοις άλλοις δείχνεις εμπιστοσύνη και στον ίδιο σου τον εαυτό.
4.Κοιτάει άλλες κοπέλες κατά την διάρκεια του ραντεβού

Εδώ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Θα νομίσει ότι είσαι κανένας πέφτουλας, ενώ είναι σίγουρο ότι η απογοήτευση της θα φτάσει στο ναδίρ. Πρέπει να της δείξεις το μεγαλύτερο σου ενδιαφέρον, άμα την θες φυσικά!
3.Χαμόγελο

Μην το παρακάνουμε καλύτερα με το γέλιο, γιατί θα μας νομίσει σαν φλούφληδες. Πρέπει να έχουμε χιούμορ και να χαμογελάμε σίγουρα, αλλά μέχρι ένα μέτρο.
2. Σταυρωμένα χέρια

Η κίνηση αυτή, δείχνει ότι θέλεις να προστατευτείς από κάτι και είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός. Πρέπει να αφεθείς και να σταματήσεις να φοβάσαι για κάτι. Άσε τα πράγματα να έρθουν μόνα τους.
1.Χέρια στην τσέπη

Τα χέρια στην τσέπη είναι πολλές φορές το χειρότερο για την κοπέλα. Νομίζει ότι βαριέσαι και προσπαθείς να κάνεις κάτι για να το ξεπεράσεις. Άμα θες να το κάνεις, πραγματοποίησε το με τακτ και όχι σαν να δείχνεις ότι θες να φύγεις από το κορίτσι σου.




Πηγή
www.mychannel.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός