Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

12 Απριλίου 2014

Είσαι ντροπαλός με τις γυναίκες;Το ήξερες ότι είσαι ο τύπος που ψάχνουν!


Δες πως θα το ξεπεράσεις...
Οι περισσότεροι έχετε πρόβλημα με την ντροπή που νιώθετε για να πλησιάσετε μια κοπέλα.
Το περίεργο είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν άντρες σαν κι εσάς. Απλά επειδή σας πιάνουν οι ντροπές και δεν τις πλησιάζετε, καταλήγουν να βγαίνουν μονίμως με τους άντρες που συνέχεια κατηγορούν. Αν λοιπόν η ντροπή είναι αυτό που σε κρατά μακριά από την κοπέλα που ονειρεύεσαι, δες πώς θα την ξεπεράσεις.


Κάνε εξάσκηση για κάποιον άλλο
Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που σε κάνουν να ντρέπεσαι είναι ο φόβος της απόρριψης. Για να εξαφανίσεις αυτό τον φόβο, ξεκινά να πλησιάζεις γυναίκες για τον φίλο σου ή τον αδερφό σου. Από τη στιγμή που ο εγωισμός σου δεν μπαίνει στη μέση σ’ αυτή την περίπτωση, θα δεις πόσο εύκολο είναι και την επόμενη φορά θα θες να προσεγγίσεις μια και για σένα.
Φλέρταρε σταδιακά
Βλέπεις συνέχεια μια γυναίκα που σου αρέσει. Για να της δείξεις το ενδιαφέρον σου δεν σημαίνει ντε και καλά ότι πρέπει να της το πεις στα ίσα. Ξεκίνα μ’ ένα χαμόγελο, μετά από λίγες μέρες πες ένα γεια, αργότερα πιάσε κουβέντα κτλ. Όλο αυτό είναι για να μειώσεις το άγχος και την ντροπή σου στο λεπτό. Αν κάνεις μικρά βήματα, τότε το να πλησιάσεις μια γυναίκα δεν θα σου φαίνεται βουνό.
Ξέχνα το σεξ
Όταν πλησιάζεις μια γυναίκα, δεν χρειάζεται να την βλέπεις και να την αντιμετωπίζεις σαν σεξουαλικό τρόπαιο, αλλά σαν έναν άνθρωπο σαν εσένα. Έτσι θα εξαφανιστεί ο φόβος της απόρριψης, μιας και οι γυναίκες καταλαβαίνουν πότε ένας άντρας κυνηγά απλά το σεξ.
Μην την εξυψώνεις
Όπως και προηγουμένως, δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι ότι η γυναίκα που θες είναι σε κάποιο βάθρο. Αν συμπεριφέρεσαι λες και αυτή η γυναίκα είναι πολύ καλή για σένα, τότε το ίδιο θ’ αρχίσει να νομίζει και αυτή.
Μείωσε τις προσδοκίες σου
Όταν πλησιάζεις μια γυναίκα, μην θεωρείς ότι έχεις ένα στόχο που πρέπει να καταφέρεις ή ότι πρέπει να φτάσεις σ’ ένα συγκεκριμένο στάδιο. Άσε τα πράγματα να κυλήσουν. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πιο εύκολα είναι τα πράγματα όταν δεν έχεις να σκεφτείς το στόχο. Κράτησε την ψυχραιμία σου και θα ανταμειφτείς σύντομα.
Μην τα παίρνεις όλα προσωπικά
Αν θες να πετύχεις στο παιχνίδι του έρωτα και ακόμα περισσότερο του φλερτ, τότε δεν χρειάζεται να παίρνεις ότι λέει εκείνη προσωπικά. Αν πετάξει ας πούμε ένα αστείο για τους χοντρούς άντρες ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το λέει για σένα. Άσε λοιπόν τον εγωκεντρισμό σου στην άκρη όταν πας να πλησιάσεις μια γυναίκα.
Μάθε ν’ ακούς
Όταν πλησιάζεις μια κοπέλα, δεν σημαίνει αυτόματα ότι μόνο εσύ πρέπει να μιλάς. Άσε κι εκείνη να μιλήσει για να δεις αν ανταποκρίνεται. Προτίμησε ερωτήσεις που δεν απαντιούνται απλά μ’ ένα ναι, ώστε εκείνη να μιλήσει περισσότερο. Άρα το “Μα δεν ξέρω τι να της πω” το λύσαμε.
Μίλα σε πολύ κόσμο
Το να κάνεις εξάσκηση δεν σημαίνει ότι θα πλησιάζεις μόνο γυναίκες. Μίλα στην κυρία που συνάντησες στο φούρνο, στο παιδί στο βενζινάδικο κτλ. Η εξάσκηση μόνο μπορεί να σε κάνει καλύτερο. Κι αν οι φίλοι σου σε κοροϊδεύουν που μιλάς σ’ όλο το κόσμο, για σκέψου μήπως ζηλεύουν που βρήκες τον τρόπο να κόψεις τις ντροπές;
Μην φοβάσαι την απόρριψη
Τώρα θα μου πεις, πως γίνεται αυτό; Ακόμα και κάθε πυγμάχος, όταν μπαίνει μέσα στο ρινγκ, ξέρει πολύ καλά ότι υπάρχει περίπτωση να χάσει. Έτσι κι εσύ δεν πρέπει να σκέφτεσαι ότι θα πετύχεις κάθε φορά. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι όμως κάθε γυναίκα που δεν σου κάθεται σαν αποτυχία. Σκέψου θετικά νιώσε σαν συλλέκτης εμπειριών.
Κοινωνικοποιήσου!
Βγες λοιπόν από το σπίτι σου και ασχολήσου με ομαδικές δραστηριότητες. Θες δεν θες θα αναγκαστείς να έρθεις σ’ επαφή μ’ άλλο κόσμο και να μιλήσεις ή να συνεργαστείς μαζί τους. Αυτό για εξάσκηση είναι μια χαρά. Άσε που αν η δραστηριότητα περιλαμβάνει και γυναίκες, δεν ξέρεις τι μπορεί να γνωρίσεις.




Πηγή
xe-blogare.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός