Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

28 Απριλίου 2014

Συμβουλές για να πως θα δείχνεις πιο αδύνατη!

Είτε ακόμη δυσκολεύεσαι να χάσεις αυτά τα δυο κιλάκια που πήρες στις γιορτές, είτε πρόκειται για πρώτο ραντεβού και θέλεις να δείχνεις στα καλύτερά σου... υπάρχουν έξυπνα τρικ που μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις μέχρι πιο αδύνατη, απλά με το σωστό ντύσιμο!
Δες ποια είναι αυτά:


1. Τακούνια
Είναι ο κανόνας Νο 1! Μακραίνουν τη σιλουέτα και σε κάνουν να κρατάς καλύτερα τη στάση του σωματός σου. Κάτι που πρέπει να προσέξεις είναι το εξής: αν θέλεις να φορέσεις φούστα, προτίμησε γόβα ή πέδιλο,ακόμα καλύτερα αν είναι σε nude αποχρώσεις και απέφυγε τα μποτάκια διότι οπτικά “σπάνε” το πόδι στα τρία.

2. Total looks
Αυτό σημαίνει πως αν φορέσεις ένα χρώμα από πάνω ως κάτω το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε δείχνει πιο λεπτή. Λειτουργεί κι αν επιλέξεις ένα μάυρο παντελόνι π.χ. και το συνδυάσεις με ένα σκούρο γκρι τοπ. Πάντα το πιο σκούρο στην πιο προβληματική περιοχή. Μπορείς να προσθέσεις χρώμα στο σύνολο με τα αξεσουάρ.

3. Φαρδύ vs στενό
Μην κρύβεσαι κάτω από φαρδιά ρούχα γιατί έτσι έχεις ακριβώς τα αντίθετα αποτελέματα. Προτίμησε ένα στενό τζήν με ένα τοπ σε φαρδιά, χυτή γραμμή ή μια παντελόνα ( ισχύει και για μια μάξι αέρινη φούστα με κάτι από πάνω που να αγκαλιάζει το σώμα, αναλόγως τι θέλεις να καμουφλάρεις.

4. Εφαρμογή
Είναι πολύ σημαντικό να μη σε σφίγγουν τα ρούχα σου! Σημάδια από σουτιέν που πιέζουν, κοιλίτσα που φαίνεται να ασφυκτιά μέσα στο τζην δεν βοηθάνε καθόλου την εμφάνιση αλλά και τη διαθεσή σου.

5. Τόνισε τα σωστά σου σημεία
Αν έχεις λέπτη μέση και αυτά τα δυο κιλάκια πάνε κατευθείαν στους γοφούς, φόρεσε έναμεσάτο φόρεμα που ανοίγει προς τα κάτω, τύπου 50’s ή φαρδιά φούστα με ένα ζωνάκι στη μέση. Αν η κοιλίτσα που πετάει είναι το πρόβλημα, στενό παντελόνι και φαρδύ τοπ ή v-neck σε χαλαρή γραμμή.

6. Αξεσουάρ
Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις μεγάλες τσάντες που φοριούνται χιαστί γιατί προσθέτουν όγκο, ειδικά αν δεν φοριούνται με τακούνια. Όσον αφορά τα κοσμήματα προτιμήστε όμορφα σκουλαρίκια που τραβάνε το βλέμμα στο πρόσωπο ,κάποιο εντυπωσιακό δαχτυλίδι ή πολλά μαζί όπως είσης μια καλή λύση είναι τα σταθερά κοντά κολιέ.

Να θυμάσαι πάντα, πως δεν είναι όλα τα ρούχα για όλες και πως το σημαντικότερο είναι να νιώθεις όμορφη με τις επιλογές σου και να κινείσαι άνετα. 




Πηγή.... tro-ma-ktiko.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός