Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

22 Μαρτίου 2011

Ο Αντώνης Ρέμος "καρφώνει" τη Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Αντώνης Ρέμος «καρφώνει» τη Μακρυπούλια. Τι καρφί δηλαδή ταβανόπροκα ήταν αυτό..Με αφορμή το καινούργιο του τραγούδι που έχει τίτλο «Κλείστε τα στόματα» ο Αντώνης Ρέμος καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του φίλου του, Γρηγόρη Αρναούτογλου άρχισε να πετάει υπονοούμενα για την πρώην του.
«Το τραγούδι μιλάει για έναν έρωτα που ενώ ξέρεις πως θα σε πληγώσει και πως είναι λάθος να τον ζήσεις ή να τον ξαναζήσεις, εσύ θέλεις να πέσεις στη φωτιά γι αυτόν κι ας ξέρεις πως... θα σε πληγώσει πολύ.» υπογραμμίζει ο τραγουδιστής.
Για ποιον χτυπάει η κουδούνα; Μήπως για μία ψηλή γαλανομάτα που τώρα κοιτάει το φεγγάρι με έναν συναδελφό του; Εμας εκεί πήγε το μυαλό μας..και μας βοήθησε και ο τραγουδιστής σ’αυτό
«Νιώθω εσωτερικό θυμό για όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια» λέει χωρίς να διευκρινίζει σε τι ακριβως αναφέρεται. «Το τραγούδι είναι άκρως ερωτικό και μπορεί να αναφέρεται σ’ένα πρόσωπο σε μία ομάδα ή σ ένα αντικείμενο» υποστήριξε ο γνωστός τραγουδιστής.
Δείτε το video:







πηγή: kanapesnews

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός