Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

18 Μαρτίου 2011

Η Apple χάνει τον αγώνα ταχύτητος από την Google


To iPhone της Apple φαίνεται πως έχασε σε έδαφος αφού φορτώνει τις ιστοσελίδες πιο αργά από τα smartphones της Google, σε ποσοστό 84% στις φορές που έγινε το εν λόγω τεστ.
Η σύγκριση έγινε μεταξύ του iPhone 4 και του Google Nexus S μέσω της ίδιας σύνδεσης Wi-Fi. Το "Αndroidό-φωνο" ήταν μάλιστα κατά 52% γρηγορότερο από το iPhone σε μία δοκιμασία που συμπεριέλαβε 45.000 "φορτώσεις" από 1000 διαφορετικές ιστοσελίδες.

Οι χρήστες, σύμφωνα με την εταιρία Blaze Software Inc. δεν παρατηρούν τις διαφορές συνήθως λόγω του γεγονότος πως πολλές από αυτές τις ιστοσελίδες έχουν "έρθει στα μέτρα" του mobile browsing των εν λόγω smartphones.

Η Apple από τη μεριά της πιστεύει πως τα τεστ της Blaze ήταν λανθασμένα αφού η εταιρία δεν χρησιμοποίησε το Web-optimization του browser Safari.

Σχόλια από την Google δεν υπήρχαν αφού η Gina Weakley, μία από τις εκπροσώπους αρνήθηκε να μιλήσει.

Μέσος όρος φόρτωσης μίας σελίδας στο Android ανήλθε στα 2.14 δεύτερα, ενώ στο iPhone στα 3.25. Σύμφωνα με τον ειδικό της Blaze ο τρόπος που οργανώνει το λογισμικό της Google το "κατέβασμα" των φωτογραφιών και εικόνων στα διαφορετικά site είναι μάλλον και ο λόγος για αυτή την νίκη.

Η Google είναι άξιο να αναφερθεί πως έχει ειδικό τμήμα με μία ομάδα προγραμματιστών οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να βρίσκουν τρόπους για πιο γρήγορη προσβασιμότητα σε ιστοσελίδες και να το κωδικοποιούν στο λογισμικό τους.

Αντίθετα, η Apple έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο σχεδιασμό και το design, κάτι που κάνει και τα smartphones της αρκετά δημοφιλή στο κοινό.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός