Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

2 Μαρτίου 2011

72χρονος περιμένει το 13ο του παιδί!





Μπορεί να είναι 72 ετών,  όμως στο σεξ αισθάνεται σαν 20αρης, αυτό δηλώνει ο Βρετανός Richard Roden που περιμένει το 13ο του παιδί και δεν λέει να το βάλει κάτω καθώς θέλει να αποκτήσει σύντομα κι άλλα.

Ο ηλικιωμένος άντρας έχει διαφορά 46 χρόνων από την 3η σύζυγό του, την Lisa, η οποία είναι μόλις 26 ετών, κάτι που δεν επηρεάζει την σχέση τους. «Παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουμε, αγαπιόμαστε όπως όλα τα ζευγάρια», δηλώνει ο ίδιος, θέλοντας να μας πείσει ότι η διαφορά ηλικίας δεν παίζει ρόλο.

Πέρυσι χαρακτηρίστηκε ως ο γηραιότερος πατέρας διδύμων, καθώς η 26χρονη πλέον σύζυγός του είχε γεννήσει δύο ολόιδια κοριτσάκια.

Συνολικά από τους προηγούμενους γάμους του, έχει αποκτήσει τριάντα έξι εγγόνια, εννέα δισέγγονα ενώ έχει παιδί, το οποίο είναι 52 ετών.

Η νεαρή σύζυγός του ανησυχεί μήπως του συμβεί κάτι και μείνουν τα παιδιά της χωρίς πατέρα, όμως συνεχίζει λέγοντας ότι oRichardπροσέχει την διατροφή του, δεν καπνίζει και δεν καταναλώνει αλκοολ.

Ο ίδιος πάντως δηλώνει δυνατός και πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός