Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Αυγούστου 2013

Κυκλοφορούν τα νέα iPhone 5S και iPhone 5C στις 20 Σεπτεμβρίου...!


Χθες η T-Mobile ανέφερε πως δεν επιτρέπει καμιά άδεια στους εργαζόμενους της το Σαββατοκύριακο της 20ης Σεπτεμβρίου. Τέτοιες απαγορεύσεις κατά το παρελθόν από παρόχους σηματοδοτούν συνήθως την κυκλοφορία μιας νέας iPhone συσκευής.


 Δεν αποτέλεσε λοιπόν έκπληξη που και με παρόμοια ανακοίνωση πριν από λίγο και η  AT&T ειδοποίησε τους εργαζομένους της για μια παύση αδειών το ίδιο χρονικό διάστημα.

Το BGR αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η  AT&T δεν πρόκειται να λανσάρει στην αγορά κάποιο άλλο smartphone εκείνη την περίοδο όποτε εύλογα όλοι πιστεύουν πως αυτό το blackout στις άδειες σηματοδοτεί και την έλευση των νέων iPhones που η Apple αναμένεται να ανακοινώσει στις 10 Σεπτεμβρίου σε ειδικό event.
Με βάση τα προηγούμενα χρόνια οι προ παραγγελίες μάλλον θα ξεκινήσουν στις 13 του μηνός και το πρώτο κύμα διαθεσιμότητας θα γίνει όπως όλα δείχνουν την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.
Δεν είμαστε ακόμη σε θέση να γνωρίζουμε σε ποιο κύμα διάθεσης θα είναι φέτος η Ελλάδα και αν και τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, ειδικά για το iPhone 5C, είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί ακόμη τόσο ως προς την ημερομήνια όσο και ως προς την διαθεσιμότητα των νέων iPhones. 
Αυτό που θεωρούμε σίγουρο είναι πως στην Ελληνική αγορά θα υπάρχει μια συγκεκριμένη διαθεσιμότητα πριν τα Χριστούγεννα Apple και παρόχων θέλωντος.










0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός