Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

8 Αυγούστου 2013

Αυτά είναι τα Γυμνάσια και Λύκεια που κλείνουν ή συγχωνεύονται!!!

Συνεχίζονται τα «λουκέτα» και οι συγχωνεύσεις στα δημόσια σχολεία όλων των βαθμίδων, αφού με απόφασή του το υπ. Παιδείας προχωρά στη συγχώνευση 15 σχολικών μονάδων και στην κατάργηση άλλων 13. 



Οπως προκύπτει από την υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1901/Β/5-8-2013, την οποία συνυπογράφουν ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα από τις καταργήσεις των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων, οι δαπάνες για τη μεταφορά των μαθητών αγγίζουν τις 58.200 ευρώ από την έναρξη της σχολικής χρονιάς έως και το τέλος του έτους, ενώ για κάθε οικονομικό έτος οι δαπάνες αυτές υπολογίζονται σε 146.000 ευρώ.


Ποια Γυμνάσια - Λύκεια συγχωνεύονται
Οπως προκύπτει από τη συγκεκριμένη υπουργική απόφαση συγχωνεύονται 10 γυμνασιακές μονάδες σε Καβάλα, Ξάνθη, Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Σέρρες, καθώς και 5 λύκεια σε Αθήνα και Πειραιά. Συγκεκειμένα συγχωνεύονται τα παρακάτω σχολεία:
 gymnasia-lykia-1
gymnasia-lykia-2
Ποια Γυμνάσια - Λύκεια καταργούνται
Μέσω της συγκεκριμένης υπουργικής απόφασής καταργούνται 11 Γυμνάσια σε Αθήνα, Γιάννενα, Λάρισα, Λακωνία, Θεσσαλονίκη και Χανιά, καθώς και 2 λύκεια σε Κοζάνη και Χανιά.


























       gymnasia-lykia-3       


Πηγή...
www.fpress.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός