Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Αυγούστου 2013

Τα λόγια του 11χρονου γιου του Άσαντ προκαλούν τους Αμερικάνους στο Facebook..!

 Θέλω τόσο πολύ να μας επιτεθείτε! Η Αμερική δεν έχει στρατιώτες, έχει δειλούς!

 


 
«Ελάτε να μας πολεμήσετε και θα σας νικήσουμε» είναι το μήνυμα που στέλνει στους Αμερικανούς ο 11χρονος γιος του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ στους Αμερικανούς. Μια ανάρτηση στο Facebook του Χαφέζ Άσαντ έχει ήδη αρχίσει να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και αναπαράγεται από αμερικανικά ΜΜΕ.



«Θέλω τόσο πολύ να επιτεθούν» γράφει σύμφωνα με τη New York Post, ενώ επιτίθεται στα αμερικανικά στρατεύματα. «12 περιμέναμε. 48 ώρες είπαν, περιμέναμε. Μπορεί να έχουν τον καλύτερο στρατό στον κόσμο.. καλύτερα αεροπλάνα, πλοία, τανκς από τα δικά μας. Αλλά στρατιώτες; Κανείς δεν έχει στρατιώτες σαν της Συρίας. Αν με ρωτήσετε πόσο βαθμολογώ του Αμερικανούς «στρατιώτες», θα τους έκρινα χειρότερους.
Η Αμερική δεν έχει στρατιώτες, έχει μερικούς δειλούς με νέα τεχνολογία που αυτοαποκαλούνται απελευθερωτές», γράφει μεταξύ άλλων.


Το post του 11χρονου Χαφεζ στο Facebook
Το post του 11χρονου Χαφεζ στο Facebook
«Θέλω να επιτεθούν τόσο πολύ γιατί θέλω να ξεκινήσουν κάτι που δεν ξέρουν πως θα τελειώσει», γράφει.
Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί η αυθεντικότητα του λογαριασμού, αλλά οι New York Times εμφανίζουν αποδείξεις πως ο λογαριασμός αυτός ανήκει στον 11χρονο γιο του Σύρου προέδρου.

«Θα τους πολεμήσουμε μέχρι να πάνε από εκεί που ήρθαν! Όσο σκληρά κι αν προσπαθήσουν να μας διώξουν από τον ιερό τόπο μας, δε θα το καταφέρουν ποτέ» γράφει και κλείνει το μήνυμα με το σήμα της νίκης και τη φράση «Συρία για πάντα».

Σύμφωνα με τους Times, το post του νεαρού Άσαντ έχει likes από παιδιά και εγγόνια κορυφαίων στελεχών του συριακού καθεστώτος, ανάμεσα τους αυτά του αναπληρωτή αντιπροέδρου και του πρώην υπουργού Άμυνας. 












 Πηγή....www.newsit.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός